![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bucuria ta e si bucuria mea, Marina draga. Am mai pus cateva poze intr-un album (cu acces public, ptr membri).
iar cand o sa am ceva mai mult timp o sa fac un album cu niste poze din nordul Moldovei, foarte dragi mie; acelea sunt facute acum cativa ani, dar eu una le simt proaspete de fiecare data cand ma uit la ele.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si fiindca sunt curioasa ca o pisica, la intalnirea din Bucuresti, in poze esti alaturi de alti membrii ai forumului??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
of of, ca sa fiu si eu in ton cu tine, Vassy draga.. n-am resusit sa-mi incarc bateriile chiar la maxim, si din pacate vor trebui sa reziste mai mult de un an..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mirela draga cum pot vedea si eu (cu acces public, ptr membri)?
|
|
|||
|
|||
![]()
dai click pe numele meu, ca sa-mi vezi profilul.. si pe pagina respectiva, unedva in dreapta, este si albumul din vacanta. scrie-mi pe MP daca nu reusesti sa-l vezi, sa-ti dau mai multe amanunte.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
albumele de pe forum pot si publice (le pot vedea toti membrii inregistrati, nu si vizitatorii) sau private (le pot vedea numai anumiti useri, care primesc acces de la cel care a creat albumul). eu am un album public si unul privat, deocamdata.
|
|
||||
|
||||
![]()
bine bine si eu fiind membru cum le vad explica si mie nepregatita
|
|
|||
|
|||
![]()
incearca sa dai click aici:
http://www.crestinortodox.ro/forumac...ber.php?u=2254 sau aici: http://www.crestinortodox.ro/forumac....php?albumid=8 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tara Sfanta | Lyllyana | Pelerinaje la locuri Sfinte | 24 | 04.09.2015 05:42:19 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 15:24:43 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
|