![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este unul dintre mall-urile din Rm Valcea
Nu prea se potriveste in peisaj, dar deh |
|
||||
|
||||
![]()
Mirela, daca nu ma inseala memoria parca spuneai ca in octombrie vei face o calatorie in Romania.. sa inteleg ca te-ai si intors de acolo?? daca da, asteptam cu nerabdare poze.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc de lamurire, mihai. este intr-adevar o imagine poate prea futurista pentru un orasel ca Rm Valcea, dar n-as zice totusi ca e complet nepotrivita. sper insa sa nu hraneasca cine stie ce orgolii locale pe-acolo...
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca Romania este prost vazuta,poate o tara saraca si plina de probleme cand pleci si stai mult in alta tara ,cand te intorci in tara natala poate sa fie si cea mai slaba de pe Pamant iti pare bine si te simti ca acasa,si mie nu-mi place ce e Romania,nu prea exista civilizatie ,nu prea se compara cu alte tari ca Italia,Franta,USA dar totusi mi-ar fi greu sa stau 1 luna fara ea.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ultimile 2 poze sunt foarte frumoase mirelat ,pe unde e? prin ce zona?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca ti-au placut pozele, tiger. Valea Jiului, unde se afla si Manastirea Lainici, este intre Tg. Jiu si Petrosani (adica judetele Gorj si Hunedoara).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tara Sfanta | Lyllyana | Pelerinaje la locuri Sfinte | 24 | 04.09.2015 05:42:19 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 15:24:43 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
|