![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Stefan Florin, ca m-ai luminat.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EDIT: sunt curios ce miscare va face Basescu, daca il va numi premier pe Ponta sau nu. Voi ce credeti? Eu mai pronostichez ca daca USL va face (cu UDMR) majoritate de 66,6% si voi modifica constitutia, Basescu va demisiona. E prea orgolios ca sa accepte umilirea si bataia de joc a USL. Daca astia fac majoritate ne vom reintoarce in anii '90... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca Basescu va demisiona, dandu-le tara pe farfurie. Nu orgoliul il mana pe Basescu, de asta sa fiti sigur. El cauta cea mai buna solutie si astept cu sufletul la gura sa vad ce solutie a gasit, caci ARE deja solutia; trebuie doar sa ne-o spuna. Basescu nu e impulsiv si nici nu lasa nimic la voia intamplarii. Ar trebui sa il cunoasteti mai bine dupa atatia ani. Acum nu mai are ambitii personale si nici ce pierde si va demonstra ca se gandeste doar la binele Romaniei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am spus ca probabil va demisiona DACA cei de la USL vor modifica Constitutia! Ai idee ce inseamna asta?? Ce-ai zice daca vor limita complet puterea presedintelui, vor avea la mana lor Justitia etc. etc.?
Sau daca se va introduce un articol, cum ca presedintele va fi demis daca vor vota 2/3 dintre parlamentari, cum crezi ca ar reactiona Basescu?? Va prefera sa demisioneze singur decat sa fie dat afara si cu un sut in fund cum se spune. Eu unul asa zic ca ar fi demn, asa as face daca as fi in locul lui si cred ca si el gandeste la fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana una alta, Presedintele mai are toate prerogativele. Daca USL-ul isi doreste ca Romania sa devina Monarhie Constitutionala, atunci primul Ministru va avea toata puterea, iar regele va avea doar functie de reprezentare, neavand voie sa se amestece in politica statului. Cred ca asa ceva isi doresc dumnealor, dar nu cu un Presedinte in frunte; in orice caz nu cu Basescu. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai si eu sunt curios ce or sa modifice (daca vor reusi). Oricum tot occidentul e cu ochii pe noi si toate statele privesc cu ingrijorare faptul ca USL e la putere si au o majoritate destul de consistenta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteți inflacarata,este un lucru bun,adeseori am sentimentul unui frig patrunzator ce bantuie bezmetic prin lumea asta.Lumea in care trăim se îndreaptă spre o alta etapa,mult mai complicata decât pare dar sunt sigur ca pentru visatori,acești frumosi nebuni ai lumii noastre,totul ramine in alb si negru in timp ce culoare gri zambeste cu intelegere sprijinita de fiecare colț al vieții.Sa-mi pastrati si mie un loc in acele campii vesnic verzi ale sperantei tineretii spiritului fără batrinete si a vieții luminii fără de moarte :) Intr-o anumita măsura fiecare este chintesenta modului cum își trăiește viața si eu sper ca visatorii sa nu dispară si nici sa dispere,după furtuna,undeva peste munți si vai,va rasari soarele.Insa cred ca daca fiecare dintre noi si-ar curata paharul pe dinlauntru atunci nu am mai sfasia haina jerpelita a celui din fata noastră,ci i-am lega ranile si ne-am vindeca împreuna.Mereu am fost ingrozit de gandul ca deși poți învinge in lupta cu piatra de mormant vei pleca in vesnicie singur,fără sa poți privi in jur,cu bucurie,la cel pe care l-ai ajutat si prin care te-ai vindecat si tu de atotsuficientul ,,doar eu in lumea asta".
Îmi dați sentimentul ca nu doriți sa luați Raiul doar pentru dvs si de aceea orice vis,oricât de nebunesc ar parea acum,este pe deplin justificat.Daca cumva,cu ajutorul lui Dumnezeu,veți trai pe măsura viselor frumoase care va insotesc cursul vieții atunci cu siguranță,in Imparatia Lui,cand veți ajunge multe suflete va vor privi nu doar cu zbarcita satisfactie de a evita Iadul si atât cât ca pe un suflet drag care a început drumul spre Lumina ajutand si pe alții sa ajungă acolo,iubind cum a fost iubit,daruind cum i s-a daruit si iertand cum fost iertat.Ca sa-l citez cumva parțial pe un sfânt adancul din noi cheamă adancul milei lui Dumnezeu si eu cred ca fiecare credincios si sfânt cumva este si un visator,crezand in ceea ce nu se vede si sperând in ceea ce lumea asta dezlantuita,dar care uita ca va trece si ea,a renunțat parca sa apere.Sa nu mă anuntati daca speranța moare,in visul meu nu moare niciodată :) Mi-a facut plăcere sa va citesc si sa impartasim cateva ganduri razlete,in drum spre clipa nasterii Domnului.Nu este oare acesta cel mai bun moment pentru a visa la ziua cand nu vom mai cunoaște in parte si cand vom înțelege de ce dragostea ramine pana la capăt,născuți fiind din ea si intorcandu-ne in ea,visele fiind poate doar nostalgia Paradisului pierdut dar care va fi,intr-o zi,regasit.Dumnezeu sa va lumineze calea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul? Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona? Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat.. Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate? Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,? Nu va e rusine?! |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii fără vise nu au prea multe… Margaret Thatcher zicea înaintea perucilor albe: Ai grijă la gândurile tale pentru că ele devin cuvinte. Ai grijă la cuvinte pentru că ele devin fapte. Ai grijă la fapte pentru că ele devin... obiceiuri. Ai grijă la obiceiuri pentru că ele îți formează caracterul. Și ai grijă de caracterul tău pentru că el îți construiește ceea ce devii! Ceea ce ne place să credem că devenim. replică din filmul artistic Doamna de fier!! Toată lumea știe ce a reprezentat ea în anii '80 pentru Anglia!!
Ne trebuie și nouă astfel de oameni!! Oameni cu principii bazate pe rădăcina Adevărului!! nu degeaba ne-a spus Hristos: Voi sunteti sarea pământului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va căpata iarași puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcată in picioare de oameni!!(Matei 5,13) Și noi, cu precădere trebuie să fim atenți unul cu altul, pentru a ne deosebi de mulțime, iubindu-ne ca sarea în bucate! fiindcă așa știm să deosebim "gustul" oamenilor și dacă merită să-i alegem! „Vorbirea voastră să fie totdeauna cu har, dreasă cu sare, ca să știți cum să răspundeți fiecăruia” (Coloseni 4,6) „Sarea este bună, dar dacă își pierde gustul ei prin ce i se va da înapoi gustul ?” (Luca 14,34) spune duhovnicul meu că în Rai toți ne vom recunoaște!! Toți! pentru că suntem fiecare parte a Întregului! Îndrăznește Pelerinule să visezi!! nu-ți vei crede ochilor (trupești)!! fiincă avem în ajutor Stăpânirea nebiruită de puterile lumești! Dumnezeu să Lumineze calea tuturor!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|