Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2011, 20:13:49
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Sunt saraci si oameni nevoiasi care reusesc sa treaca peste greutati tocmai datorita lui Dumnezeu; vezi tu, El nu inlatura suferinta, ci te ajuta sa o induri. Credinta in Dumnezeu i-a scapat pe multi de nebunie si de suicid.
revenind la subiect:
barbierul de fapt nu te barbiereste, ci te invata cum sa-ti pieptani barba?!
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 20:18:21
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!
Frate Dumitru, ai fost la Biserica Sf Nicolae din Draganescu?
nu am fost acolo. unde e?
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 20:24:00
ioan_strainul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
mentalitatea barbierului?! adica sa ne ducem la barbier si cu siguranta ne va barbieri?!
o sa fim o planeta de barbosi

nu a existat un rationament. a fost o lupta de durata .
+++ +++ +++ +++

Si totusi exista rationament si un timp cInd omul se opreste sau se trezeste din ratacirea lui si isi aduce aminte ca tot ce are este de la Dumnezeu.
Acum asculta istoria veti mele traita de mine nu auzita su povestita de nimeni traire ,In culmea fericiri si a bogatiei care mea dato Dumnezeu si de care eram constient ca el mea dato si nu din mIndriece mai mult dintro dorinta care nu o Intelegeam In acele timpuri cautam alt ceva doream alt ceva CE???? ceva ne ce nu Intelegeam dar ma atragea cu un dor pe care nul pot explica In cuvinte, si la taiaf cu preteni si cu cunoscuti mei ,Uita ce ziceam .Daca Dumnezeu Imi ia tot ce mea dat nu Imi pare rau, numai o dorinta am sa ma lase cu dargoste de el si de aproapele meu si sami lase familia unita In dragoste de el si de lucrarea poruncilor lui, si ce crezi ca sa intImplat a venit Incercarea dragostei de Dumnezeu sau de toata desertaciunea lumi acestea si am ramas lafel ca la inceput nu sarac de dragostea de Dumnezeu si de aproapele sarac pamInteste dar bogat In dragostea lui Hristos care ma ajuta si care Imi poarta de grija si Imi tine familia unita si cu frica de pacat si dragoste de DUMNEZEU departe de tara dar cu sufletul si dragostea alaturi de fratii si surorile Intru Hristos Domnul.
acestai aderavrul si nu este nici o minciuna este verificabil si nu ma plIng de nimic ca am ajuns sa inteleg ca acel caruia Ma Inchin si servresc din toata fiinta si puerea mea are grija de mine si de familia mea ,

Slava Intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamInt Intre oameni pace si buna voire si dragoste frateasca amin amin amin

Last edited by ioan_strainul; 15.01.2011 at 20:28:02.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 20:48:24
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
nu am fost acolo. unde e?
Doamne-ajuta!
E langa Bucuresti, langa comuna Mihailesti. As vrea sa te invit sa mergi impreuna cu noi, maine la aceasta biserica-testament, la manastirea Comana si apoi la Maica Paisia. In jurul orei 17.00 revenim in Bucuresti. M-as bucura sa vii, ocazie cu care as vrea sa faci cunostinta cu un OM pe care Dumnezeu ni L-a trimis ca sa putem spune cu toata fiinta noastra: Da, exista Dumnezeu!
Si eu sunt unul care am ratacit drumul multi (prea multi) ani.
Nu am de gand sa te conving de nimic. Oricum nu pot eu face asta. Dar, pot sa te duc pana in tinda Domnului si mai departe, faca-se Voia Lui!

P.S. Drumul este gratuit.

Vii?
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 20:56:08
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Doamne-ajuta!
E langa Bucuresti, langa comuna Mihailesti. As vrea sa te invit sa mergi impreuna cu noi, maine la aceasta biserica-testament, la manastirea Comana si apoi la Maica Paisia. In jurul orei 17.00 revenim in Bucuresti. M-as bucura sa vii, ocazie cu care as vrea sa faci cunostinta cu un OM pe care Dumnezeu ni L-a trimis ca sa putem spune cu toata fiinta noastra: Da, exista Dumnezeu!
Nu am de gand sa te conving de nimic. Oricum nu pot eu face asta. Dar, pot sa te duc pana in tinda Domnului si mai departe, faca-se Voia Lui!

Vii?
chiar am trecut azi prin Mihailesti :)
am fost la un parastas.
nu cunosc nici biserica si nici pe maica.
nu vreau sa te dezamagesc, dar nu pot sa merg.
chiar am treaba maine.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 21:02:12
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Doamne-ajuta!

Vii?
oricum, multumesc pentru propunere.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 21:09:33
Senior Member

Implicit

Citat:
chiar am trecut azi prin Mihailesti :)
am fost la un parastas.
nu cunosc nici biserica si nici pe maica.
nu vreau sa te dezamagesc, dar nu pot sa merg.
chiar am treaba maine.
Doamne-ajuta!

Nimic nu e intamplator.
Dezamagine nu e. Insa, recunosc ca imi pare rau. In timp ce citeam dialogul tau cu ceilalti useri, a sunat telefonul si cineva m-a anuntat ca o sora s-a internat si nu mai poate merge. M-am gandit atunci ca poate "trebuie" sa mergi tu. Maine e Duminica. Incearca sa nu lucrezi. Invitatia ramane valabila. Daca se schimba ceva in program, suna-ma (0726.12.72.06 - Laurentiu). Plecam maine de dimineata; ora 7.45 ne intalnim in Piata Unirii, in fata librariei Sofia.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 21:13:24
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Doamne-ajuta!

Nimic nu e intamplator.
Dezamagine nu e. Insa, recunosc ca imi pare rau. In timp ce citeam dialogul tau cu ceilalti useri, a sunat telefonul si cineva m-a anuntat ca o sora s-a internat si nu mai poate merge. M-am gandit atunci ca poate "trebuie" sa mergi tu. Maine e Duminica. Incearca sa nu lucrezi. Invitatia ramane valabila. Daca se schimba ceva in program, suna-ma (0726.12.72.06 - Laurentiu). Plecam maine de dimineata; ora 7.45 ne intalnim in Piata Unirii, in fata librariei Sofia.

Doamne-ajuta!
maine nu lucrez. dar trebuie sa ma intalnesc cu cineva si este foarte important pentru mine?
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 21:16:10
Senior Member

Implicit

Zic ca nu e intamplator pentru ca recunosc in acestea felul cum intinde cu infinita delicatete Dumnezeu o mana catre cei care vor sa se apropie de El.

Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 15.01.2011, 21:17:49
Senior Member

Implicit

Scuze, ai postat in timp ce iti scriam. Poate ca nu e asa cum simt eu. Desi, si eu ma gandeam sa te intalnesti cu cineva foarte important pentru tine.

Last edited by laurschepsis; 15.01.2011 at 21:20:27.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu, exista sau nu? Rodica50 Intrebari utilizatori 0 19.11.2010 20:11:56
Dumnezeu exista sofia_78 Generalitati 34 05.03.2010 22:57:48
Exista sau nu Dumnezeu vlad79 Teologie si Stiinta 236 23.11.2008 18:19:01