![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, multe idei bune taluta ! Problema, la noi in Romania, este una pur crestina. Tot romanul crestin ortodox stie ca daca prostitutia este legalizata prin lege de "alesi" , Dumnezeu ne pedepseste....Este aici istorie certificata ! Cand conducatorii gresesc, neamul plateste !
|
|
|||
|
|||
![]()
Trist este ca prostitutia nu a putut fi tinuta sub control in ilegalitate fiind...Daca legea va fi aprobata toti pestii vor avea acoperire "legala" si vor fi si mai multe silnicii .Iar de aici pana la publicitate agresiva nu este mult cam tot atat de mult ca de la "doar heterosexulai " la "si homosexualii au voie"..cu tot ce implica decizia.Un pas inapoi pentru moralitatea romneasca.
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa spun totusi si eu ceva din punct de vedere social. Legalizarea prostitutiei stim cu totii ca nu e buna nici din punct de vedere crestin, nici moral si mai ales social.
Daca vrei sa indobitocesti o natiune sau sa o manipulezi foarte usor ai nevoie de "panem et circences", piine si circ. Sub o forma oarecare si acest fenomen al prostitutiei este un circ. Putem incepe prin a analiza fenomenul inca din stadiul de ziar . Fata de la pag. 5, sau 7, sau care o fi. Dimineata in metrou cei mai multi citesc ziare din acestea, clik, can-can sau mai stiu eu ce. O alta fata nevazuta mai este cea a prostitutiei de lux despre care ni se spune dar cu perdea. Vedeta nu stiu care, a fost prinsa facind sex cu nu stiu cine. Omul de rind care aude de "vedeta nu stiu care" care apare pe nu stiu unde, TV de exemplu, ce zice? Daca aia fac hai sa fac si eu ... si de aici mai departe stiti mai bine ce urmeaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|||
|
|||
![]()
Prostitutia este un mare pacat.Este foarte nefireasca.
Dar citez din biblie: "Adevarat va spun voua,ca vamesii si curvele se vor mantui inaintea voastra ! " Deci mantuirea nu se face prin aplicarea legii pamantesti,ci prin legea inimii ,asa cum a spus-o si Domnul,chiar unei prostituate: "Iertate iti sunt pacatele ,caci ai iubit mult" Ce ne diferentiaza pe noi de aceea prostituata ? Cainta ! Ea avea,noi nu. Dar stim sa condamnam.... |
|
||||
|
||||
![]()
Părerea mea este că ar fi bine să vorbiți în nume propriu. Puteți cunoaște dacă dv nu aveți căință. Puteți cunoaște dacă dv condamnați. Ce au și fac alții, nu puteți cunoaște.
Deci, fraza dv ar trebui reformulată astfel: "Ea avea, eu nu am; dar știu să condamn".
|
||||
|
||||
![]()
Si sa nu uitam un lucru cei care se bucura de acest serviciu din eviul mediu si pana acum sunt BARBATII ....asta e realitatea......EI PLATESC ASTFEL DE SERVICI.....DECE??????????sunt crestini,au sotii acasa...dece?cele lipseste?MORALU!!!...dece ne mira ca s a ajuns la legalizare...pt ca CEREREA E MARE........!!!!!deci daca barbatii ar fii mai MORALI si ar folosi mai cu chibzuinta creerul atunci cred ca se va mai diminua dar atata timp cat cererea a crescut si e in crestere mai greu.....
Biserica ce ar putea face ar fii sa tina predicii mai temeinice la barbati pt as folosi creerul mai eficient si sa nu lese din frau morala crestina... cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa se schinbe un pic mai mult pt a reusi sa schinbam ceva la general.......e imposibil sa vb sa ne schinbam de o data dar daca incepem cu fiecare din noi cred ca vom reusi.... asa vb mult si bine dar acest fenomen i a si mai multa amploare si la un moment dat chiar nu mai poti tine din frau....si vor aparea si altele.... nu vreau sa incriminez pe nimeni dar uite ca tinem cont de orice gest al femei si uite ca barbatul prin nestapanirea de sine PLATESTE pt astfel de servici.....JOSNIC......cel care in cinste fiind....da nastere la astfel de fenomen....E CLAR DACA EI NU AR COTIZA PT ASTFEL DE SERVICI INEVITABIL ACEST FENOMEN SE POATE DISPENSA.....DAR SLABE SANSE dece ??????????sa zicem ca asa are el o slabiciune dar are sotie pt acesta slabiciune deci explicatie NU EXISTA daca e crestin normal..... prin faptele nostre care ne par noua normale reese astfel de fenomene.... psihologic luand-o ,o femeie care practica astfel de meserie are intotdeauna bani la mijloc pe cand barbatul are la mijloc placerea care este defapt PACATUL,el plateste pt acesta placere....NORMAL pacatul este al ambilor dar responsabil e barbatul care are creerul pt as stapani si controla anumite instincte pe care numai la animale le gaseste caci asta e diferenta intre om si animal ca omul poate DISCERNE INTRE BINE SI RAU.....! oricum suntem mult prea rai,egoisti ,mandri si incercam sa scinbam pe alti decat sa incepem cu noi.....! care e rolul prostitutie????????dar beneficiarul ei?????dece barbati apeleaza la astfel de servici???au sotii..dece???ispita....ei uite unde a dus ispita .....!cine a adus-o in pragul legalizariii?noi.....trist dar adevarat! ca noi ne facem griji de legalizare in loc sa o suprimam prin fapte si atunci legalizarea nu s mai are rostul....dar toate OMUL le face cu manutele lui si fiecare participam involuntar la aceste lucruri... cu siguranta tind sa cred ca barbati credinciosi nu apeleaza la asfel de lucruri dar cum ei sunt putini ce facem cu restul?cum ii REEDUCAM!!!!!!! SCUZE ASTA E DOAR O PARERE PERSONALA! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu se poate asa ceva ...unde v om ajunge in felul acesta...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Toate tarile care au legalizat prostitutia au constatat o crestere a fenomenului si aceasta datorita trusturilor internationale care fac bani din sex: reviste, filme, bordeluri, turism sexual, .... O problema mai este si profilul uman contemporant , mult mai predispus la acest gen lume..
Turismul sexual presupune investitii de milioane de euro in statiuni in care exista si nisa familii , minori, adolescenti,...,etc. si credeti-ma ca investitiile se fac demonic de sigur si repede ! Pe aceasta criza materiala , dar in primul rand morala, imaginati-va ce va deveni Romania ! Last edited by IonelS; 10.09.2010 at 09:34:50. |
|
||||
|
||||
![]()
The land of sex?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 19:16:20 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
Neincriminarea incestului si a prostitutiei | iulyaan | Generalitati | 99 | 02.04.2009 01:19:56 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|