![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ha, ha zise ecumenistul forumului! La stuf și cu Părintele Zaharia! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu suntem straini de ea, ai dreptate, insa acceptam doar ceea ce e in conformitate cu Invatatura Apostolica.
Citat:
Abordarea paulina a fost alta. El NU a oprit vorbirea in alte limbi. Ci a pus-o in randuiala si a incurajat-o. Daca era folosita corect, Apostolul isi dorea ca toti credinciosii sa vorbeasca in alte limbi. "Aș dori ca toți să vorbiți în alte limbi" scria Pavel. Last edited by Penticostalul Traditional; 15.01.2018 at 18:44:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Ia să vedem unde/când a spus exact așa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi tu accepți numai interpretările trunchiate care dau bine cu practica ta, nu ceea ce explică Părintele Zaharia din Invățatura Apostolică. Sincer, nu am de gând să intrăm într-o polemică - deja îți expui învățătura trunchiată, deși te prefaci ca fiind absorbit de marele teolog ortodox. Ți-am arătat ceea ce era de vazut.
|
|
|||
|
|||
![]()
O, NU cred ca era de vazut doar ceea ce ai aratat tu.
Omul a mai spus multe alte chestiuni nespus de valoroase si adevarate. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, cum spui tu. Succes!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma prefac, chiar sunt. Tipul este unul dintre putinii teologi ortodocsi care scriu avizat despre vorbirea in limbi.
Pacea Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Are două lucrări de excepție:
Largiti si voi inimile voastre (2 Corinteni 6:13): Largirea inimii in teologia Sfantului Siluan Athonitul si a Staretului Sofronie de la Essex: http://www.librariasophia.ro/carti-L...m-so-4148.html Omul cel tainic al inimii (1 Petru 3,4): http://www.librariasophia.ro/carti-O...-so-11143.html Last edited by simpllu; 16.01.2018 at 09:41:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am observat ca citesti Biblia.
In ce limba crezi ca se ruga Pavel conform marturisirii lui: "eu vorbesc in alte limbi mai mult decat voi toti!"? In ce limba se rugau crestinii din Corint? In ce limba s-au rugat ucenicii lui Ioan Botezatorul in Efes? In ce limba s-au rugat romanii din casa lui Corneliu din Cezareea, atunci cand au fost botezati cu Duhul Sfant si au vorbit in alte limbi? Ce spune Biblia? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|