![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbim deseori de bine, de adevar, de smerenie...apoi de viceversa acestora, de prostii mari, de pacate foarte grave..de tot felul de bazaconii, intr-o lume in care cuvintele joaca, se pare, rolul cel mai important, intr-o masura in care prin abuz si-au pierdut adevaratul inteles.
Si atunci ce mai sunt cuvintele ?...caci, ce exprima acestea a devenit banal, prin nerespectarea sensului lor real. Prea mult vorbim de lucruri mari sau mici, intr-o lume atat de neinsemnata, lumea celor simpli.
|
|||
|
|||
![]()
Iti cam place sa te joci cu cuvintele... Nu uita, ca vom da socoteala de cuvintele noastre.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Protoparintii nostri au fost creati dupa chipul lui Dumnezeu: Facerea 1, 27: "Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pacat e si a vorbi in necunstinta de cauza... sa punem deci paza gurii noastre, daca nu avem nimic de spus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Admir autocritica ta, dar văd că nu o pui în practică ? De ce ? Mândria , răutatea, parsivenia, înveninarea să fie de vină Anca ? ? ?
|
||||
|
||||
![]()
Cele de sus ( mândria, răutatea , parșivenia, înveninarea , etc ) , sunt valbile pentru noi toți ( asta ca să nu crezi, iar și iar , că m-am referit strict la tine. Nu, în nici un caz !
|
|||
|
|||
![]()
Te rog sa ma ierti, Cristian, dar te-am pus temporar pe lista de "Ignor"; asa ca poti scrie ce vrei... eu nu le citesc, decat daca apar ca citate.
Multumesc adminului petnru aceasta optiune pe care o avem; ca solutie temporara e f buna. |
|
||||
|
||||
![]()
O să te pomenesc în rugăciune, pentru a-ți trece tulburarea asta. Doamne ajută !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede clar ca in doamna Anca ati aruncat cu pietre... Aruncam cu piatra avand tinta precisa si apoi gasim scuze ca de fapt am aruncat-o la intamplare, iar daca a cazut in capul aceluia nu este vina noastra, ci a pietrei! Scuzita este o boala la moda! "Scuze ca am infipt cutitul in tine, vroiam sa tai paine!" Last edited by LapetiteMoc; 11.07.2009 at 03:40:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
Ce boala, din lista de sapte, aveti ? | Mihnea Dragomir | Pocainta | 75 | 15.05.2010 23:08:46 |
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.03.2010 16:36:44 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|