Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2012, 00:07:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dar tu iei în considerare părerea părinților înduhovniciți despre cipuri? Sau nici ei nu sunt pe linia ta?
Sigur ca da, atat timp cat imi poti arata ce si cum au fost informati despre chestiunea in cauza.

Ca dezinformarea, dupa cum vezi la dsoarele de mai sus, curge .. iar cei care urmeaza sa-i enunti ma indoiesc ca au avut access la Internet si cunostinte de limba engleza, ca sa vada cum stau lucrurile de fapt.
Vechi 22.12.2012, 00:10:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
acelasi lucru ti-l sugerez si eu: mai mult atentie la DETALII omule!! daca vei avea bunavointa sa citesti mentiunea CNN: President Obama makes remarks after the Senate passes the debt bill, saying this is only "the first step."
Si restul completam cu imaginatia?

Citat:
chiar nu as vrea sa te cred unul din acei farisei care-si spun: Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri (...). Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig." (Luca 18, 11-12) si nici nu sunt atat de "penibil" ca "obsedatii" cipurilor....
Iarasi imaginatia?
Esti sigura ca nu devine o chestie patologica?

Citat:
Ce-i drept, fariseul era foarte bun in cele mari, insa ii scapa un mic detaliu, anume smerenia din lucrurile cele mici.
smerenia in cele mici = credinta in cipuri?
Mai sa fie, ce echivalari de valori "ortodoxia" postmodernista.

Citat:
dai semne de tulburare chiar refuzand sa afii despre ce e vorba!! tu ai scos practic din context referirea lu obama everyone has to chip in... ai luat doar termenul "to chip in" si ai dat copy/paste de pe dex in traducere libera.... cine sa se duca mai repede acasa?
Bun, te rog atunci sa citezi pasajul in care este vorba exact despre cipurile care te obsedeaza.
Vechi 22.12.2012, 00:34:08
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

la minutul 1:24, imediat dupa ce afirma: We can't balance the budget on the backs of the very people who have borne the brunt of this recession. Everyone's going to have to chip in. It's only fair....
Doamne fereste Aline!!! esti de groaza!!!
Vechi 22.12.2012, 01:19:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
la minutul 1:24, imediat dupa ce afirma: We can't balance the budget on the backs of the very people who have borne the brunt of this recession. Everyone's going to have to chip in. It's only fair....
Doamne fereste Aline!!! esti de groaza!!!
Deci, in traducere libera: "Nu putem echilibra bugetul doar pe spatele celor care au sportat criza. Toti trebuie sa contribuie."

Tu ce ai inteles pana la urma si unde scrie de cipuri?
Revin la intrebarea: care sunt cunostintele tale de lb. engleza?

Last edited by AlinB; 22.12.2012 at 01:23:44.
Vechi 22.12.2012, 01:30:02
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sigur ca da, atat timp cat imi poti arata ce si cum au fost informati despre chestiunea in cauza.
Nu am urmărit tot firul topicului. Acum să înțelegi ideea...părinții spun că cipurile si actele biometrice sunt doar premergătoare peceții. Oamenii acum sunt obișnuiț cu ele ..și când li se va cere să le primească sub formă de implant, va fi mai oșoară lepădarea.

http://www.youtube.com/watch?v=XkRw_5VWiTM

http://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc

Citat:
Ca dezinformarea, dupa cum vezi la dsoarele de mai sus, curge .. iar cei care urmeaza sa-i enunti ma indoiesc ca au avut access la Internet si cunostinte de limba engleza, ca sa vada cum stau lucrurile de fapt.
Să nu fim habotnici..dar să luăm aminte la ce spun părinții...
Vechi 22.12.2012, 01:31:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Oamenii acum sunt obișnuiț cu ele ..și când li se va cere să le primească sub formă de implant, va fi mai oșoară lepădarea.
Serios.
Ai citit tu asa ceva in Biblie?
Pasajul te rog.

Citat:
Să nu fim habotnici..dar să luăm aminte la ce spun părinții...
Filtotheu geocentristul care crede ca o casierita bate "666" la casa de marcat si tot ce face "poc" in cuptorul cu microunde are cip?
El o dat startul oficial al nebuniei cu cipurile, pe urma a intrat in pamant.
De ce oare?

Celalat cine e, un Papa ortodox?
N-am avut rabdarea sa ascult pana la sfarsit, mai ales ca de la bun inceput nu prea parea sa agreeze ideea ca buletinul electronic este un fel de pecete cum zic unele tovarase de pe aici.

Esti sigur ca stii definitia habotniciei?

Last edited by AlinB; 22.12.2012 at 01:36:58.
Vechi 22.12.2012, 01:33:27
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Serios.
Ai citit tu asa ceva in Biblie?
Pasajul te rog.
Dragule, eu ți-am dat poziția și părerea unor părinți...nu-mi cere mie versete.
Vechi 22.12.2012, 02:05:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Filtotheu geocentristul care crede ca o casierita bate "666" la casa de marcat si tot ce face "poc" in cuptorul cu microunde are cip?

Celalat cine e, un Papa ortodox?
E un fost ucenic de a pr Paisie Aghiorâtul...

Uite ce baze scripturisce au "geocentristul" și "Papa ortodox":

Apocalipsă 13:
16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Vechi 22.12.2012, 02:12:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Esti sigur ca stii definitia habotniciei?
La cum ai abordat poziția ta față de doi părinți ortodocși, cred că ar trebui să-ți pui tu întrebarea asta.
Vechi 22.12.2012, 09:45:21
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Dar tu iei în considerare părerea părinților înduhovniciți despre cipuri? Sau nici ei nu sunt pe linia ta?
Atentionarea acestora este luata in considerare, analizata si nuantata de fiecare, inclusiv la nivelul sinodului local, consultarea episcopilor sporind experienta duhovniceasca. Tu tii seama de ce spune Sinodul sau numai de ce spune un parinte, doar el e pe linia ta ? Sinodul local al regiunii mele n-a vorbit de pecetlurire, semne ale diavolului si tot felul de subiecte ce in ultimii ani au umplut paginile multor carti publicate, ci a subliniat ca este sub demnitatea omului sa fie tratat ca un potential infractor, sa nu i se respecte intimitatea, solicitand respectarea acesteia. (cu alte cuvinte, s-a declarat impotriva actelor biometrice)

Last edited by ioanna; 22.12.2012 at 10:15:22.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53