![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca dezinformarea, dupa cum vezi la dsoarele de mai sus, curge .. iar cei care urmeaza sa-i enunti ma indoiesc ca au avut access la Internet si cunostinte de limba engleza, ca sa vada cum stau lucrurile de fapt.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Esti sigura ca nu devine o chestie patologica? Citat:
Mai sa fie, ce echivalari de valori "ortodoxia" postmodernista. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
la minutul 1:24, imediat dupa ce afirma: We can't balance the budget on the backs of the very people who have borne the brunt of this recession. Everyone's going to have to chip in. It's only fair....
Doamne fereste Aline!!! esti de groaza!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ce ai inteles pana la urma si unde scrie de cipuri? Revin la intrebarea: care sunt cunostintele tale de lb. engleza?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.12.2012 at 01:23:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=XkRw_5VWiTM http://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc Să nu fim habotnici..dar să luăm aminte la ce spun părinții... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai citit tu asa ceva in Biblie? Pasajul te rog. Citat:
El o dat startul oficial al nebuniei cu cipurile, pe urma a intrat in pamant. De ce oare? Celalat cine e, un Papa ortodox? N-am avut rabdarea sa ascult pana la sfarsit, mai ales ca de la bun inceput nu prea parea sa agreeze ideea ca buletinul electronic este un fel de pecete cum zic unele tovarase de pe aici. Esti sigur ca stii definitia habotniciei?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.12.2012 at 01:36:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragule, eu ți-am dat poziția și părerea unor părinți...nu-mi cere mie versete.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ce baze scripturisce au "geocentristul" și "Papa ortodox": Apocalipsă 13: 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. |
|
|||
|
|||
![]()
La cum ai abordat poziția ta față de doi părinți ortodocși, cred că ar trebui să-ți pui tu întrebarea asta.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Atentionarea acestora este luata in considerare, analizata si nuantata de fiecare, inclusiv la nivelul sinodului local, consultarea episcopilor sporind experienta duhovniceasca. Tu tii seama de ce spune Sinodul sau numai de ce spune un parinte, doar el e pe linia ta ? Sinodul local al regiunii mele n-a vorbit de pecetlurire, semne ale diavolului si tot felul de subiecte ce in ultimii ani au umplut paginile multor carti publicate, ci a subliniat ca este sub demnitatea omului sa fie tratat ca un potential infractor, sa nu i se respecte intimitatea, solicitand respectarea acesteia. (cu alte cuvinte, s-a declarat impotriva actelor biometrice)
Last edited by ioanna; 22.12.2012 at 10:15:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|