![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-si ce faci ? te retragi in munti? -ai copii? familiile cu copii ce fac? -concret nu asa doar cu vorba |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi bine sa observi comportamentul tau, graba cu care cataloghezi oamenii, cum pui simptomul de " sinod bolnav" fara nici cea mai mica retinere (sinod din care au facut parte mari duhovnici) si dupa sa te uiti la ceilalti.
Last edited by ioanna; 22.12.2012 at 15:38:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ne apucă revelionul ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
lasa abureala ca nu esti mai american decat americanii care au comentat in subsolul paginii!! esti in faza de negare cum bine se atrage atentia asupra lucurilor in urmatorul clip: Europarlamentarul Nigel Farage le dă un sfat românilor: Treziți-vă și faceți ceva! SUNTEM NOI OARE TREJI????? http://www.dailymotion.com/video/xvz...1#.UNW16-Q07Sg adica, NEGI EVIDENTA: "dosarul electronic de sănătate”, denumire pompoasă sub care se ascunde monitorizarea și digitalizarea stării de sănătate a fiecărui român pe parcursul întregii vieți. Mai exact, atunci când te duci la spital, fiecare doctor va accesa istoricul fiecăruia, ce afecțiuni a suferit, ce operații a făcut, alergii, teste de laborator sau ce medicamente a luat. Lucru de ajutor pentru diagnosticare și tratare. http://jurnalul.ro/bani-afaceri/econ...ia-631793.html si absolut toate materialele trimise, incepand cu demolarea Craciunului in America (apostazia), interzicerea ridicarii bradului la Bruxelles (care oricum nu are origini ortodoxe, dar macar mai amintea de sfintele sarbatori), hallowen-ul in scolile noastre, acuzele de habotnicie care se aduc ortodoxiei.... pana la pacaliciul CIP de control total pe care tu il vezi atat de inofensiv, TOTUL se deruleaza in cel mai SUBTIL mod si prevede acelasi SCOP: pregatirea venirii Antihristului! “Sînt foarte sceptic referitor la omul de mîine, după cît de laș, de netot, de naiv, de ușor de îmbrobodit, de nătărău se arată astăzi. Europa de astăzi (Occidentul) oferă un spectacol de nerozie și îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace. Și ăștia vor să realizeze amplitudinea ființei! Aida de! Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja pași mari…“ N. Steinhardt!! esti ortodox, asa ca nu fa pe Toma Necredinciosul!! |
|
||||
|
||||
![]()
ai dreptate! Si era atat de sigur pe el...
|
|
||||
|
||||
![]()
dacă ne spune că nu am înțeles noi ... are calități de politician :))
|
|
||||
|
||||
![]()
asta am observat si eu. Se pricepe bine sa abureasca pe cineva
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
rămân bieții de ei, cu gurile căscate, până trece criza de la sine. |
|
||||
|
||||
![]()
banc:
dragă mayasi, îmi pare rău că vă spun, dar lumea nu se va sfârși pe 21.12.2012. sfârșitul lumii a venit aseară, după ce am lăsat capacul de la toaletă ridicat :)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|