![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
... nici argumente.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
1. De ce divinul nu e luat in considerare de stiinta. Am raspuns, si ti-am spus sa propui o metoda care ar permite stiintei sa ia in consderare divinul. 2. Ai sustinut ca ar exista o conspiratie anti-religie care respinge din start orice om de stiinta religios. Ti-am cerut sursa informatiei. 3. Ai sustinut ca nu exista om de stiinta care sa nu fie ateu. Am raspuns, dandu-l exemplu pe Ken Miller, care numai vreun obscur nu e. Deci, pe scurt, asta a fost discutia. Unde am vorbit despre existenta/inexistanta lui Dumnezeu pe thread-ul asta?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai pierdeti timp cu experientele voastre.
1) Daca satana L-a ispitit pe Hristos Dumnezeu si Iisus i-a zis satanei: E scris sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau . Vine intrebarea de ce sa il ispitim nois?!?????!?!? 2) Nu va ajuta cu nimic la mantuire. 3) Sunt om de stiinta si cred cu tarie ca stiinta poate dovedi ca Dumnezeu exista . Dar poate doar existenta sa o dovedeasca. Mai mult nu poate ca si ea la randul ei este limitata ca asa a creat-o Dumnezeu. Punct. Hai sa va vad fericiti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu sau cineva ca tine. Citat:
Omul fara Dumnezeu -> boala, nefericire, nu doar pentru sine ci si pentru cei si cele din jur: natura, oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
Amuzant, care va sa zica tu nu crezi ca aghiasma nu se strica (vrei dovezi obiective) dar vrei ca altii sa creada ca ceea ce sustii tu este asa cum s-a intamplat..
|
|
|||
|
|||
![]()
Este. Si inca una abstracta, data fiind natura umana..
Citat:
O mare parte din fizica actuala, in special fizica microcosmosului (dar nu numai) se bazeaza pe speculatii, teorii abstracte si observatii indirecte, dat fiind ca simturile omului nu pot patrunde in acel domeniu. Sa-ti mai aduc aminte cate din aceste speculatii pur teoretice au fost demonstrate ca fiind gresite si cate altele asteapta in continuare o confirmare care poate nu va veni niciodata? Citat:
Dovada cea mai palpabila sunt generatiile de Sfinti si cei care au avut ocazia a-i cunoaste. Faptul ca nu te numeri printre ei, desigur iti da dreptul la propriile tale scepticisme, dar la fel de bine, faptul ca nu intelegi mare branza din teoria cuantica de exemplu si mai ales n-ai lucrat cu fenomenul cuantic in laborator, nu-ti da dreptul sa spui ca descrie o realitate inexistenta. Citat:
Este sau nu adevarat ca pentru el asa ceva nu exista? Poti fi tu expertul expertilor, matematica cat se poate de frumoasa si adevarata, invatatura nu intra intr-o minte inchisa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar s-a propus un experiment si am spus ca am facut si eu unul, cu apa. si am propus un experiment paralel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vezi ca au disparut toti ca prin farmec?
|
||||
|
||||
![]()
cum au disparut toti, daca ultimul comentariu era al meu?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, mai putin tu. Oricum nu de tine era vorba ci de unii care de peste 3 ani tot ignora argumente. Si totusi se considera mari debate-eri.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre aghiasma | DanielaVoica | Calugarul | 23 | 16.01.2013 15:08:32 |
Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 09:13:41 |
AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 17:50:35 |
experiment... | Cristi007 | Pocainta | 9 | 04.01.2009 13:59:35 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
|