![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La luptat vrasmasul
iar in ziua de azi sa fim seriosi nici calugarii nici preotii nu mai sunt ca inainte daca mai era pr cleopa sau pr arsenie boca sau multi altii ca ei in ziua de azi nu cadeau asa de multi in ziua de azi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta gandeam atunci ,desi nici asa nu e bine ,sa spunem tot ce gandim. Totusi nu sunt de acord cu propovaduirea . Sa impui cuiva ceva mi se pare deja o lipsa de iubire ,il lipsesti de liberul arbitru pe acel om . Pentru ca noi avem preotii care vin de cel putin doua ori pe an de Paste si Nasterea Domnului si stim ce este credinta. Hristos a spus sa propovaduim acolo unde nu s-a facut vestita sf.Evanghelie ,in Africa de exemplu. Noi suntem botezati ortodox ,cununati crestini si nu vad de ce mergeti la persoane deja botezate ,cununate ortodox. Nu cumva se implineste ce se spune in Noul Testament despre "lupii rapitori"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acum serios: credem în Sfânta Treime (noi adventiștii, ieri v-a răspuns la fel un penticostal). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu nu ii categorisesc pe oameni in primul rand dupa confesiunea lor: ortodocsi, baptisti, catolici sau penticostali. Ci ii vad impartiti cam asa: 1. Oameni care il cauta pe Dumnezeu, cred in El, citesc Biblia si alte carti ale sfintilor, se roaga lui Dumnezeu si incearca sa implineasca Voia Lui. 2. Pe de alta parte sunt altii care nu au nici o treaba cu credinta. Macar ca nominal apartin de penticostali, catolici, adventisti sau ortodocsi, ei isi vad de viata lor departe de Dumnezeu. Unii sunt de-a binelea atei. Altii macar ca nu se declara, traiesc ca si ateii. Nu se roaga, nu merg la biserica cu anii, nu doar ca traiesc in pacate (pentru ca toti suntem pacatosi) dar nici nu se gandesc sa le marturiseasca. Sa nu credeti ca ma gandesc doar la unii ortodocsi. Sunt multi penticostali care traiesc asa. Un „lup rapitor” poate fi considerat cineva care incearca sa propovaduiasca religia lui unui crestin din prima categorie, cel care incearca sa-l faca sa treaca la penticostali (sa zicem) pe un ortodox care deja Il cunoaste si Il iubeste de Domnul. In ce ma priveste nu am incercat niciodata sa atrag in biserica mea pe cineva care era deja convertit, care deja Il urma pe Iisus Hristos. Dimpotriva cred ca el trebuie sa lumineze in biserica lui. Cunoaste cultura bisericii, modul de a gandi al oamenilor si ii poate ajuta asa cum eu nu o voi putea face niciodata. Dar nu am nici o mustrare de constiinta sa ii prezint Evanghelia si sa-i vorbesc despre Dumnezeu unui ateu (declarat sau nedeclarat) care se numeste crestin. El e crestin doar in sensul ca nu e musulman. Ma opresc aici ca vad ca am inceput sa predic :) P.S. Ba da, sigur ca trebuia sa va amestecati in discutie. Fiecare avem dreptul sa ne exprimam opiniile. Si avem dreptatea si greselile noastre. Last edited by penticostalulmantuibil; 14.09.2010 at 11:41:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Că se folosește multă maculatură pentru producerea hârtiei e un lucru bun, salvăm pădurile patriei! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt în măsură să vă dau sfaturi. procedați după cum vă îndeamnă conștiința. Citat:
2. În discuția respectivă chiar nu contează pentru dvs. părerea Ellenei White. 3. Nu v-am spus că n-ar conta părerile Ellenei White, cine v-a sugerat asta? Tot "colegul" Faust? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 19:38:07 |
Calugarul care a salvat Ortodocsia! | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 05.03.2012 20:55:38 |
Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 22:29:47 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|