![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Crestinii cad in fel si chip de 2000 de ani ! Un ierarh se impartaseste cu catolicii, altul trece la penticostali, altii ..... Sunt pierderi de razbel !
|
|
|||
|
|||
![]()
De cate ori nu rostim rugaciunea de dinaintea primirii Sfintei Impartasanii: "Cred, Doamne, si marturisesc, ca Tu esti cu adevarat Hristos, Fiul lui Dumnezeu Celui viu, Care ai venit in lume sa mantuiesti pe cei pacatosi, dintre care cel dintai sunt eu."
Insa cat de schimbatori suntem! Cum greseste un frate de-al nostru, nu mai sunt eu cel dintai dintre pacatosi, ci el. Nu trebuie sa ne mai smintim de caderile fratilor nostri fie ei mireni sau monahi, oameni de rand sau clerici. Sa ne sminteasca propriile caderi si neputinte |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru acest calugar lumina pare a fi "mandria" ca el e mai... deosebit ca altii, ca el e singurul care stie adevarul, ca este mai drept si fara de pacat. Nereguli si coruptie in manastiri?? Pai asa e peste tot unde traiesc oameni - de la gradinita de copii pana la Patriarhie! Si el ce a crezut ca este un mesia care va salva lumea de coruptie? Erau zeci si sute de cai pentru a lupta cu asta si el a ales cea mai josnica: fuga! A fugit de probleme! Unii calugari care nu au preferat lupta nu au fugit in tabara adversa a diavolului ci s-au facut pustnici. Deci sa revenim la realitate, individul (daca este real) avea nevoie de un motiv sa scape de calugarie care nu e pentru oricine. Sa ne vedem de ale noastre si sa credem ce spuneau sfintii: "pacatele pe care le vedem la aproapele nostru sunt de fapt ale noastre" sau "daca ne iubim aproapele sa ne luptam impreuna cu el cu pacatele lui si ale noastre" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa avand in vedere ca s-a lepadat de Sfanta Biserica a lui Hristos si ca a ajuns in amagirea sectara, este evident ca "lumina" pe care a primit-o nu era de la Dumnezeu, ci de la satana !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by kesarion_breb; 29.07.2010 at 21:14:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi nu sunt impacata cu ideea de incinare la idoli la crestini(icoane)
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu te sfatuiesc sa cauti mai intai sa iti cunosti ortodoxia, sa intelegi tot ce se face aici si de ce se face asa. ratacirea aceasta cu referire la icoane a aparut din primele secole crestine, motiv pentru care s-a convocat Sinodul 7 Ecumenic care a stabilit exact problema icoanelor. din felul in care tu scrii, eu sunt sigura ca tu nu stii mai nimic despre istoria crestinismului, cum a parut, cum s-a dezvoltat, ce sunt sinoadele ecumenice...cine au fost Sf. Parinti...etc Crede-ma ca ai de citit daca vrei sa cunosti si pana nu cunosti incearca sa nu-ti mai dai astfel de pareri daca vrei sa nu faci pacate impotriva propriei tale credinte.....chiar este pacat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 19:38:07 |
Calugarul care a salvat Ortodocsia! | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 05.03.2012 20:55:38 |
Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 22:29:47 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|