Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2008, 08:05:40
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
[COLOR=darkred]Am fost la preot si mi-a zis ca iai este frica de mine!
Ce sa fac?[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=black]Fa ce faci cind trupul ti-este bolnav si primul medic nu te poate vindeca....te duci la unul mai bun![/COLOR]
Medicul nu vindeca...Medicul doar trateaza si Dumnezeu vindeca!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 08:09:06
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit

Angel03 fii mai credincios si nu mai baga in seama toate cele pe care le relatezi...Chiar si daca te bate dracul pe umar, treci mai departe ca si cand nimic nu s-a intamplat...
Dumnezeu cu tine!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 08:19:20
angel03 angel03 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.11.2008
Smile

spiritele respective trec pe langa ele si ele pe langa mine s se uita la mine!Iar cu copilu nu ma insel este acelasi pusti care sa aruncat acum cateva zile!
Singuru care este mai agresiv dar nu cu mine "o sa para banal"cu caine maidanezi care stau pe acolo!
Si credeti-ma ca trec pe langa ei ca si cum nu ar fi acolo!fara sa iai bag de seama!
Si azi ma duc la mai multi preoti!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 14:41:18
bmd
Guest

Implicit

[COLOR=red]Medicul nu vindeca...Medicul doar trateaza si Dumnezeu vindeca![/COLOR]

Si cam cum puteam sa-i spun bietului om ca sa inteleaga? "Daca primul medic nu te TRATEAZA, te duci la altul"????
Prietene ai grije la strecurarea mararului!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 18:52:49
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
[COLOR=red]Medicul nu vindeca...Medicul doar trateaza si Dumnezeu vindeca![/COLOR]

Si cam cum puteam sa-i spun bietului om ca sa inteleaga? "Daca primul medic nu te TRATEAZA, te duci la altul"????
Prietene ai grije la strecurarea mararului!

S-a referit sa se duca la un alt preot mai bun sau mai intelegator nu la un medic mai bun.CITITI!
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 16:53:38
CM CM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2006
Implicit pentru Angel03

Eu nu pot judeca ce se intampla cu altii decat prin prisma propriei experiente (daca exista).
NU am "vazut" spirite, pana acum, cine stie in viitor.

Recomand pentru cel intitulat Angel03 vizionarea filmului Al saselea simt cu Bruce Willis. Acolo se trateaza acest subiect.
Poate te ajuta cumva, eu nu mai tin minte exact ce se intampla in film, dar era un baietel care "vedea" spiritele celor morti, copiii fiind mult mia deschisi decat adultii catre lumea spirituala pentru ca mintea lor nu este "educata".

Daca simti nevoia, putem discuta pe mesaj privat.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 14:42:17
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Implicit

Mie greu sa cred ca vreun suflet plecat dincolo mai poate venii in vreun chip aici pe pamant,cei plecat dincolo ramane plecat.....cine stie pe cine ai vazut de fapt....
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți".
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 20:42:20
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel03 Vezi mesajul
spiritele respective trec pe langa ele si ele pe langa mine s se uita la mine!Iar cu copilu nu ma insel este acelasi pusti care sa aruncat acum cateva zile!
Singuru care este mai agresiv dar nu cu mine "o sa para banal"cu caine maidanezi care stau pe acolo!
Si credeti-ma ca trec pe langa ei ca si cum nu ar fi acolo!fara sa iai bag de seama!
Si azi ma duc la mai multi preoti!
Mergi mai bine la masluri si straduieste-te sa nu mai dai crezare acelor naluciri, chiar daca ti le confirma si altii... oricat de adevarate ar parea, sa nu le crezi. Si stai linistit ca pe nimeni nu mai afecteaza astfel de naluciri, doar tie ti se da sa crezi astfel. NU DA CREZARE CIUDATENIILOR PE CARE LE VEZI. E lucrare draceasca care se poate manifesta si prin ceilalti numai ca sa te suceasca de cap. SUNT NALUCIRI ! Daca nu le bagi in seama, nu le dai crezare, ele dispar de la sine...
In rest, pe langa Rugaciunea lui Iisus, repeta cat mai des (mai ales inainte de a adormi) si... "Slava Domnului, ca sunt sanatos la minte si trup".
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 10.11.2008, 20:59:07
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Pe multi oameni ai sacaie diavolul atunci cand citesc Biblia ,sau cand citesc ceva religios,cand se roaga ,diavolul incearca sa te faca sa nu il asculti pe Dumnezeu,dar tu trebuie sa te opui.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 16:00:31
dorinastoica14
Guest

Implicit

Eu cred ca ai vazut niscai filme hooror!! Dar este numai parerea mea.Desi, cand iesi putin de sub ascultarea lui aghiuta.......acesta se cam supara vazandu-se aruncat la usa bisericii !!! Te poate speria cu naluciri.
Rugaiciunea cinstitei cruci seara la culcare ar putea fi de folos.
"Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L uracs pe Dansul.Sa piara cum piere fumul;cum se topeste ceara de la fata focului,asa sa piara daiavolii de la fata celor ce-l iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii si zic cu veselie:bucura-te preacinstita si de viata facatoare cruce a Domnului........"si Psalmul 37(ar fi bine cu binecuvantarea preotului),psaltirea si sfnta cruce(Doamne arma impotriva diavolului crucea Ta,ai dat-o noua,ca se ingrozeste si se cutremura,nesuferind a cauta spre puterea ei") sunt armele noastre ale crestinilor!
Reply With Quote
Răspunde