|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Iubirea si slujirea aproapelui, ca pe tine insuti, la orice ora cand e nevoie, e "tabietul" la care trebuie sa ravnim....
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Tabietul luat ca virtute ! Da , bine ar fi Constantin , sa avem cu totii , tabietul amintit de tine.

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Hmm, poate. Fumez de 10 ani, de pe vremea cand eram in Romania, aveam duhovnic si ma spovedeam si impartaseam regulat. Acu na, nu vreau sa dau vina pe preot, Doamne iarta-ma, dar eu i-am spus lui ca fumez si ca , si ca...dar mi-a dat voie la impartasit. Si-atunci creca mi-am creat impresia ca daca preotul 'ma iarta' de fiecare data, de ce m-as lasa? Bine, nici coapta la minte nu eram, copil de 16-17 ani, pe vremea aceea. Poate din acelasi motiv ma lasa sa ma impartasesc...ca eram copil. Habar n-am.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Tabietul o forma a iubirii de sine 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu recunosc ca mi-am ridicat tabieturile la rang de cult! Dimineata ma trezesc cu 2 ore mai devreme sa mi le cultiv. Daca stau bine  sa ma gandesc m-au ajutat chiar-mi-au impus o  anume disciplina care se rasfrange in mai toate activitatile!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Cu doua ore mai devreme , pentru niste tabieturi , inseamna ca sunt chiar de folos si merita osteneala !

| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sa ascult un anumit CD in masina in drum spre munca si sa citesc cate ceva dimineata,la cafea,inainte sa ma apuc sa lucrez.Sa beau o ceasca de ceai verde cu miere inainte de culcare.Si sa maninc,pe cat posibil, pește si salata zilnic.Cam asta mi-a iesit la o analiza sumara.Cred ca mai sunt si altele.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

|  |