Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2008, 11:11:40
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Se spune ca adevarul este pe undeva la mijloc.Acest domn mi se pare prea plin de miere si lapte,iar sotia sa o inconstienta si o belea...dupa descrierile autorului.De regula lucrurile nu stau chiar asa,iar povestea poate fi mult mai ampla si poate chiar altfel,dect vedem noi aici,o aparenta descrisa convenabil.
Eu nu cred ca sotul este cheie de biserica,din pacate in situatia unui divort aproape toti sotii se descriu astfel,omitand toate relele care le-au pricinuit de-a lungul caniciei,dar nici sotia nu poate fi prea inteleapta.In primul rand,indiferent de necazuri,ca o mama si femeie morala nu sari in bratele altcuiva,altui barbat,care daca este strain asta nu inseamna ca nu poate fi ca si sotul pe care-l detesti,este doar nou si-atat.
Deci,cum adevarul este pe undeva la mijloc,si cum noi nu suntem in masura a judeca un mariaj,trebuie sa fim impartiali si sa consideram acest conflict ca rezolvandu-se doar in sanul respectivei familii.Daca putem da un sfat,o facem succint si la general,fara judecati profunde si atat de nesigure.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2008, 11:20:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Se spune ca adevarul este pe undeva la mijloc.Acest domn mi se pare prea plin de miere si lapte,iar sotia sa o inconstienta si o belea...dupa descrierile autorului.De regula lucrurile nu stau chiar asa,iar povestea poate fi mult mai ampla si poate chiar altfel,dect vedem noi aici,o aparenta descrisa convenabil.
Eu nu cred ca sotul este cheie de biserica,din pacate in situatia unui divort aproape toti sotii se descriu astfel,omitand toate relele care le-au pricinuit de-a lungul caniciei,dar nici sotia nu poate fi prea inteleapta.In primul rand,indiferent de necazuri,ca o mama si femeie morala nu sari in bratele altcuiva,altui barbat,care daca este strain asta nu inseamna ca nu poate fi ca si sotul pe care-l detesti,este doar nou si-atat.
Deci,cum adevarul este pe undeva la mijloc,si cum noi nu suntem in masura a judeca un mariaj,trebuie sa fim impartiali si sa consideram acest conflict ca rezolvandu-se doar in sanul respectivei familii.Daca putem da un sfat,o facem succint si la general,fara judecati profunde si atat de nesigure.
Unde dragoste curata nu e, nimic nu e! Ba , poate fi, orice si desfranare cu desfranati si desfranate , pentru ca sa fim seriori , nici desfranati fara desfranate nu pot exista, cum nici desfranate fara desfranati nu pot fi, adica omul per ansamblu, cu bune cu rele, cu patimi cu voie sau far de voie. Da, adevarul este undeva pe la mijloc. Si pana la urma ce este adevarul, adevarat in mintea noastra patimasa si-n trupul nostru stricacios ?
Vechi 30.10.2008, 14:23:38
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
...mai bine este sa ne rugam pt aceasta familie! o incurajare tot spre rugaciune, spre LIPIREA SUFLETULUI DE DUMNEZEU o putem face mereu si oricand! sfaturi...? Cine suntem noi sa dam sfaturi?
Sa [COLOR=darkred]"ne purtam sarcinile unii altora si asa vom implini legea lui Hristos[/COLOR]" si "[COLOR=red]sa va rugati unii pt altii ca sa va VINDECATI, ca mult poate rugaciunea dreptului in lucrarea ei[/COLOR]"!!! Amin!!!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 01:14:28
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Implicit disperare

Eu vreau sa-ti spun doar ca Taina casatoriei este foarte puternica.Roaga-te bunului Dumnezeu pentru familia ta,iarta pe toata lumea si roaga-te din tot sufletul.Roag-o pe Fecioara Maria sa mijloceasca rugaciunile tale catre Fiul Ei.O sa vezi ca nu ramai fara raspuns.Dar nu condamna nimic,nu te certa cu nimeni,doar roaga-te.Pentru ca ce a unit Dumnezeu, omul nu poate desface.Chiar de ar face sotia ta pasi ca sa se desparta de tine,daca tu te rogi sincer ea nu te poate parasi.As vrea sa nu te superi ca te intreb,de fapt nu te intreb ci intreaba-te tu:mama ta nu are nici un amestec?Si poate ca ar fi bine sa-i arati si sa-i explici sotiei rolul vostru ca parinti in viata fetitelor voastre.Fa totul ca sa nu va despartiti.Mare pacat ar fi!Eu va pun pe pomelnicul meu,stiu ca tu esti Tudor si-i de-ajuns.Tudor cu familia.Eu cred ca este o incercare peste care o sa treceti cu bine.Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
deznadejde si disperare ilinca20 Intamplari adevarate 108 23.08.2012 19:30:16