![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
da,nu este nici o problema daca faceti nunta in acelasi an cu sora sotului tau,noi am facut nunta su la o saptamana avut si cumnata mea nunta,soacramea a fost la preot si a intrbat si nu este nici un rau,nici un pacat mai pacat este sa traim in preacurvie
|
|
|
|||
|
|||
|
Din punct de vedere bisericesc nu cred sa fie vre-o restrictie in acest sens.C nu ar fi bine,sunt speculatii babesti,sau tin de oarecare traditie fara temei spiritual.
Dar vreau sa-ti spun un lucru,fratii mei s-au casatorit,de asemenea,in acelasi an,practic dintr-un capriciu,cand s-a hotarat unul din ei,celalalt nu a vrut sa fie mai prejos.Din pacate,tot amandoi sunt divortati in prezent...si divorturi cu probleme. Mai trebuie sa fie luat in consideratie si aspectul economic financiar,fiindca doua nunti in acelasi an,in cadrul aceleiasi familii,reprezinta,totusi un efort costisitor,plus ca invitatii pot sa se reduca drastic intr-o parte sau alta. Eu stiu ca o nunta se calculeaza temeinic. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mica intrebare despre casatorie | cred_cu_adevarat | Nunta | 5 | 21.11.2012 23:35:44 |
| casatorie | alina88 | Generalitati | 20 | 01.09.2010 21:54:10 |
| Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 13:34:04 |
| casatorie | madalinutza | Nunta | 3 | 21.03.2008 23:40:13 |
| despre casatorie | loredana | Nunta | 10 | 26.11.2007 02:03:10 |
|
|