![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Suflete pereche? Poate gemenii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici acelea nu sunt intru totul pereche, pentru ca nimic , absolut nimic, nu sunt identice in marea Creatie. Aparent, asa ar parea, dar in asta consta "minunea"Creatiei, diversitatea fara margini.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil cine a initiat topicul s-a gandit la nunta, la iubire, la a-ti cauta/astepta sufletul pereche. Mi-am pus intrebarea asta prin adolescenta. Am vazut cat de diferiti suntem, cum chiar cei mai buni prieteni se intampla sa nu ne suportam. Insa ceva ne tine impreuna, in relatii de prietenie vechi de cand ne stim, in casatorii atat de rare din iubire pura, nici cea patimasa-nebuna, cu pacatele ei, dar nici socoteala rece a averii.
Poate ca cei care se iubesc sunt suflete pereche. Poate iubirea ii face asa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista suflet pereche.
Aceasta teorie e luata din religia hinduista (religie care face parte din categoria religiilor sataniste). Vedeti Adam si Eva de Liviu Rebreanu (carte eretica). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin suflet pereche nu trebuie sa intelegem ca este vorba de un suflet asemenea cu un altul, ci doar ca pot fi suflete imperecheate intru ajutorare reciproca, asta pt a usura vietuirea in lumea asta (dincolo Dumnezeu o stie): -ca in taina cununiei, o prietenie sincera etc. Deci, suflete care investesc unul in altul, se jertefesc unul pt altul, acestea se impereacheaza prin legaturi, desi nevazute, foarte reale insa, f simtite. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Sufletul pereche | Costica Dima | Generalitati | 69 | 26.10.2013 04:42:28 |
Suflet pereche | carmen1980 | Nunta | 25 | 29.02.2012 23:13:45 |
|