![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
EREZÍE, erezii, s.f. 1. Doctrină sau credință religioasă care ia naștere în sânul unei biserici, abătându-se de la dogmele consacrate și care este condamnată de biserica respectivă. 2. Fig. greșeală, eroare, rătăcire. – Din fr. hérésie, lat. haeresis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia uitati ce frumos se manifesta protestantii pe la adunarile lor.
http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=25095 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am pus protestanti in general. Cred ca sunt mai multe confesiuni prezentate in filmulet. Oricare ar fi dintre ele, este destul de inspaimantator modul in care se manifesta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot urmari filmuletul acum. Spuneti ca este vorba despre niste manifestari inspaimantatoare. Pot sa garantez ca nu este vorba despre adventistii in acel filmulet. Ei nu au manifestari inspaimantatoare (si nici alte confesiuni protestante). Dvs. i-ati bagat pe toti in aceeasi oala. Este cinstit ceea ce faceti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta mi-a spus-o cineva care a trecut in vizita pe la protestanti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi s-a parut ca i-ati etichetat pe multi, unii dintre ei neavand nici o tangenta cu "manifestarile inspaimantatoare". Ati citit capitolul intitulat "Defaimarea", din Pravila Bisericeasca?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca de obicei hotul striga hotii. Dar voi cand va indreptatiti ca membrii sectei voastre nu sunt asa de pacatosi cum sunt ortodocsii, dar avand mandrie cu carul ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne va judeca cu dreptate, pe toti. Daca ne vedeti ca am cazut in greseala (cum ar fi mandria), mustrati-ne cu dragoste si rugati-va pentru noi. Nu ne ajutati cu nimic, nici pe noi nici pe altii, cu jigniri, minciuni sau alte metode de genul acesta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|