![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce? Reflectii infidele despre holocaust
http://www.scribd.com/doc/6247838/DE...SPRE-HOLOCAUST Copierea acestei lucrari este libera si gratuita. |
|
|||
|
|||
![]()
ca niciodata! m-am apucat s-o citesc si n-am lasat-o pana n-am terminat-o.. :)
de regula cartile electronice sau articolele prea lungi le citesc cu pauze sau... nu le mai termin de citit ![]() interesant, merita citit. faptul ca povestea holocaustului este distorsionata in ultimul hal.. stiam. dar ca Rusii sunt condusi tot de evrei... ![]() intotdeauna m-am intrebat de ce in manuale datele si informatiile despre istoria Rusiei fie sunt vagi, fie.. lipsesc cu desavarsire! ![]() nici acum n-am reusit sa aflu adevarul concret, dar imi inchipui ca la mijloc exista niste interese si scopuri ascunse care nu pot fi atinse decat prin manipulare, musamalizare etc... practic, mascarea adevarului. |
|
|||
|
|||
![]()
Holocaustul este o mare minciuna care vrea sa justifice actiunile murdare ale sionismului asa cum "terorismul" incearca sa justifice actiunile murdare ale SUA.
|
|
|||
|
|||
![]()
Holocaustul evreilor a existat, asa cum a existat si holocaustul sârbilor (750 de mii omorâti de ustasii catolici în al doilea razboi mondial), holocaustul armenilor si grecilor din Asia Mica (http://www.neobyzantine.org/movement/problems/index.php).
Cartea nu se refera la holocaustul nemtilor ci al conducerii României împotriva evreilor si tiganilor. Si acest holocaust a existat, exista documente pe baza carora tiganii sunt despagubiti. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, nu in lagare de concentrare...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
Relatia dintre Dumnezeu si Holocaust. | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 35 | 21.09.2006 00:52:09 |
|