![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu cred ca s-a acuzat foarte mult,sunt sigura ca multi s-au abtinut.Si nu s-au dat sfaturi de cum sa-si recucereasca sotia,ci sfaturi pentru a salva o familie,doi copii si un om disperat care este aproape sa-si piarda copiii pentru ca sotia lui prefera un barbat mai tanar.Mie mi se pare groaznic si il admir foarte mult pe Tudor si pe ceilalti frati care l-au sfatuit sa se roage si sa o ierte.Eu am dat sfat sa divorteze
![]()
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Daca el este curat, de ce sa-si piarda copiii? De ce se teme? O mama imorala, asa cum a incercat el sa ne prezinte sotia, nu are dreptul si nici capacitatea de a creste si educa niste copii.[/COLOR] ![]()
|
|||
|
|||
![]()
probabil ca se teme de legea romaneasca,care nu stie sa faca dreptate.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Atunci sa-l lase pe Dumnezeu sa decida. De Dumnealui nu se teme ca doar e credincios.[/COLOR]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
deznadejde si disperare | ilinca20 | Intamplari adevarate | 108 | 23.08.2012 19:30:16 |
|