Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2008, 09:33:15
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Sionistii pregatesc pe cineva de Mesia. Pentru ei Mesia este imparat, adica va stapani aici pe pamant. Martorii lui Iehova si ei viseaza la un imparat pamantesc. Sionistii vor prezenta unul si martorii lui Iehova il vor primi. Vor spune "Acesta este". Se va face mare zapaceala. In mijlocul acestei zapaceli toti vor cere un Mesia, ca sa-i mantuiasca. Si atunci vor prezenta pe unul care va spune: "Eu sunt Imam, eu sunt al cincilea Buda, eu sunt Hristos pe care-l asteapta crestinii, eu sunt acela pe care-l asteapta Martorii lui Iehova, eu sunt Mesia evreilor". Va avea cinci "eu"-uri ! ...
În primul rând, sionismul este miscarea pentru existenta statului evreiesc în Palestina. Noul Testament prrooroceste întoarcerea poporului evreiesc în Palestina la sfârsitul vremurilor. Nu este ceva rau, este tara lor, pamântul fagaduintei dat de Dumnezeu.

În al doilea rând, nu trebuie sa luam orice spune cutare calugar.

Citat:
(antihristul se va naste din cea mai spurcata femeie iudaica din a 13-ea samata a lui Dan.La varsta de 12 ani copilul se va plimba cu mama sa printr-o gradina,pamantul se va crapa cutremurandu-se iar satana i se va arata baiatului.Acesta se va ingrozi dar satana ii va raspunde:Nu te teme eu sunt dumnezeul tau,stapanul acestei lumi si am venit ca impreuna cu tine,sa conducem lumea.Atunci baitaul va accepta si va posedat de satana-Prorcia Sfantului Serafim de Sarov)
Nu stiu daca într-adevar apartine Sf. Serafim, chiar daca apartine, nu înseamna ca e neaparat adevarata.

Citat:
Evanghelistul Ioan atunci cand in prima sa epistola spune: "Copiii mei... ca vine antihristul, iar acum multi antihristi s-au aratat..." (1 In. 2, 18), nu intelege ca asteptatul Antihrist va fi ca prigonitorii Maximian si Diocletian, ci ca Antihristul cel asteptat va fi intr-un fel ca un diavol intrupat, care se va prezenta poporului israelian ca Mesia si va insela lumea.
Gresit. Oricine tagaduieste dumnezeirea lui Hristos este antihrist, de pilda musulmanii, ateii etc.

Citat:
Si uita-te: oamenii nici nu inteleg ca traim in semnele vremurilor, ca pecetluirea inainteaza. Traiesc ca si cum nu s-ar intampla nimic.
Pecetluirea este ceva spiritual, nu aplicarea unui cod sau implantarea unui cip. Este acordul pe care si-l da omul pentru nisate avantaje lumesti, trecând peste poruncile divine. De exemplu acceptarea unei slujbe care promoveaza imoralitatea (sub pretextul câstigarii subzistentei) sau care tagaduieste învatatura crestina (cum ar fi astrologia, stiinta evolutionista etc). De asemeni orice sprijin al homosexualitatii, avortului, ateismului etc constituie pecetluiri, adica orice activitate antihristica.

Citat:
Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi daramarea templului lui Omar din Ierusalim. Il vor darama, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidit in locul acesta. In cele din urma sionistii il vor aseza acolo pe Antihrist ca Mesia. Am auzit ca evreii deja se pregatesc sa rezideasca Templul lui Solomon.
Acum vreo saptamâna era o stire ca guvernul israelian a da voie sa se restaureze inscriptiile islamice care acopera templul Stâncii/Muntelui (sau al lui Omar, una din cele mai importante moschei din lume).

Citat:
- Parinte, si nasturii ce se cos la haine se vand prinsi pe niste hartii care au numarul 666. - Mai, si diavolul asta ! Pe cartelele de credit l-au pus de mult timp. Acum si pe nasturi. Multi pun pe 666 ca firma, ca sa fie preferate produsele lor. Unul il sprijina pe altul. Adica 666 sa ia de la 666. S-a scris ca atunci cand va circula reclama cu sarpele ce isi mananca coada, asta va insemna ca evreii vor stapani toata lumea. Acum si-au pus numarul si pe unele bancnote. 666 a cuprins si China si India.
Numarul 666 nu are nimic malefic în sine. În Apocalipsa el semnifica ceva, poatepoate imperfectiunea (vezi numarul 7 în primul capitol al Apocalipsei ca simbol al divinitatii) ca atribut al inamicului lui Dumnezeu.

Fa si tu comparatie între proorocirea redata de Anca si cea redata de tine.

Nu lua de bun orice vine din mediul ortodox.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2008, 16:06:47
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În al doilea rând, nu trebuie sa luam orice spune cutare calugar.

Fa si tu comparatie între proorocirea redata de Anca si cea redata de tine.

Nu lua de bun orice vine din mediul ortodox.
Omule ai auzit cumva de Cuviosul Paisie Aghioratul?Nu este orice calugar,este un sfant al ortodoxiei.Sfintii nu mint sa stii.Iar despre Sfantul Serafim de Sarov nici nu mai e nevoie sa discutam.Imi este mila de toti cei care nu se incred in sfaturile si prorociile Sfintilor Parinti,Doamne ajuta!

Sfantul Paisie:

Reply With Quote
Vechi 15.10.2008, 17:11:35
ionelaz's Avatar
ionelaz ionelaz is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Asa este.Cuviosul Paisie Aghioratul este un sfant iar profetiile sale sunt demne de crezarea oricarui crestin ortodox.Iata ce ne invata Sfanta Scriptura despre sfinti:

Cinstind pe sfinti, cinstim indirect pe Dumnezeu: ''Cine va primeste pe voi, pe Mine Ma primeste si cine Ma primeste pe Mine, primeste pe Cel Care M-a trimis pe Mine'' (Matei X, 40). Sfintii sint numiti prieteni ai lui Dumnezeu ''Voi sunteti prietenii Mei, daca faceti ceea ce va poruncesc'' (Ioan XV, 14; Iacov II, 23), si casnicii Lui: ''Deci dar nu mai sunteti straini si locuitori vremelnici, ci sinteti impreuna cu sfintii si casnici ai lui Dumnezeu'' (Efeseni II, 19); sint numiti judecatori ai lumii: ''Oare nu stiti ca sfintii vor judeca lumea?'' (I Corinteni VI, 2); si in alt loc: ''Adevarat zic voua ca voi cei care Mi-ati urmat Mie, la nasterea din nou a lumii cind Fiul Omului va sedea pe tronul slavei Sale, veti sedea si voi pe douasprezece tronuri, judecind cele douasprezece seminitii ale lui Israel'' (Matei XIX, 28).

Doamne ajuta!
Vechi 15.10.2008, 22:15:46
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Semnele inca nu s-au implinit toate si cele mai importante :foamete in majoritatea planetei sau conducator nou al Israelului,sau un nou ,,Bush''.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2008, 18:16:44
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Mai frate ortodox4life mata de unde stii ca a zis asa ceva parintele Paisie Aghioritul?
L-ai auzit matale personal zicand de cipul nu stiu care si de codul de bare?
Daca ai vazut o carte care se zice ca a fost scrisa de parintele Paisie ai vazut mata binecuvantarea vreunui ierarh pe acea carte?

Stii matale ca parintele Cleopa si parintele Ioanichie Balan au fost sa vorbeasca cu parintele Paisie Aghioritul acum multa vreme?
(si cu inca un parinte nu ii mai stiu numele)
Parintele Paisie ii stia pe nume.
Asa si acum arata-mi matale unde scrie parintele Cleopa de cip sau de codul de bare sau unde scrie parintele Ioanichie de asa ceva.
(de codul de bare si de cip)
Parintele Mina Dobzeu zice un pic mai clar care este antihristul vremilor noastre:
http://www.nistea.com/mina_quo.htm
"Numãrul 666, semnul fiarei imprimat pe frunte - înseamnã acceptarea ideologiei comuniste, iar pe mâna dreaptã - înseamnã a actiona conform acestei ideologii. Ne suprind interpretãrile hazardate pe care le dau unii - acestui numãr, încercând sã sperie pe oameni, cã pe buletinele de identitate, sau alte acte, pe anumite produse, este imprimatã cifra "666". Acest numãr, am spus, reprezintã un cod de înregistrare, o interpretare pur simbolicã, iar încercãrile de a semãna frica în sufletele oamenilor simpli si evlaviosi sunt rãuvoitoare, cu interese obscure.
Pericolul îl reprezintã însã acest nou asalt al lui antihrist, a profetilor mincinosi sub denumirea de New Age! Sub umbrela Noii Ere (New Age) se ascund practicile magice africane si orientale, cum sunt: bioenergie, spiritism, practici yoghine, parapsihologie, satanism s.a. Acestea toate încã ne tulburã mintea, si ne fac sã lucrãm în directia acestei ideologii. Spre deosebire de sistemul comunist impus prin fortã, aceste noi tendinte de înstrãinare de ceea ce este bun si drept, încearcã o cale mai subtilã pentru a se impune, se încearcã un fel de "vrajã"menitã sã cucereascã pe cei slabi de înger, care umblã dupã senzational si nu sunt bine informati din punct de vedere cultural si crestin, si sã-i ducã la pierzare."
Reply With Quote
Vechi 16.10.2008, 18:27:20
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citez din nou ceea ce a zis parintele Mina Dobzeu:
"Numarul 666, semnul fiarei imprimat pe frunte - inseamna acceptarea ideologiei comuniste, iar pe mana dreapta - inseamna a actiona conform acestei ideologii. Ne suprind interpretarile hazardate pe care le dau unii - acestui numar, incercand sa sperie pe oameni, ca pe buletinele de identitate, sau alte acte, pe anumite produse, este imprimata cifra "666". Acest numar, am spus, reprezinta un cod de inregistrare, o interpretare pur simbolica, iar incercarile de a semana frica in sufletele oamenilor simpli si evlaviosi sunt rauvoitoare, cu interese obscure.
Pericolul il reprezinta insa acest nou asalt al lui antihrist, a profetilor mincinosi sub denumirea de New Age! Sub umbrela Noii Ere (New Age) se ascund practicile magice africane si orientale, cum sunt: bioenergie, spiritism, practici yoghine, parapsihologie, satanism s.a. Acestea toate inca ne tulbura mintea, si ne fac sa lucram in directia acestei ideologii. Spre deosebire de sistemul comunist impus prin forta, aceste noi tendinte de instrainare de ceea ce este bun si drept, incearca o cale mai subtila pentru a se impune, se incearca un fel de "vraja"menita sa cucereasca pe cei slabi de inger, care umbla dupa senzational si nu sunt bine informati din punct de vedere cultural si crestin, si sa-i duca la pierzare."

Adica mai pe romaneste acceptarea pecetii inseamna acceptarea ideologiei new-ageiste si actionarea conform acestei ideologii (new-age).
Reply With Quote
Vechi 16.10.2008, 09:23:31
Senior Member

Implicit

Citat:
Omule ai auzit cumva de Cuviosul Paisie Aghioratul?Nu este orice calugar,este un sfant al ortodoxiei.Sfintii nu mint sa stii.Iar despre Sfantul Serafim de Sarov nici nu mai e nevoie sa discutam.Imi este mila de toti cei care nu se incred in sfaturile si prorociile Sfintilor Parinti,Doamne ajuta!
Nu zic ca minte si ca nu e sfânt, ci ca greseste în ce spune.

Faptul ca a sfânt nu înseamna ca e infailibil.

Nu aplica "crede si nu cerceta" fiindca Domnul a spus "Cautati si veti gasi".
Reply With Quote
Vechi 16.10.2008, 09:30:32
Senior Member

Implicit

Repet ce am mai zis: de ce parintii cu adevarat cunoscatori, ca Staniloaie sau Cleopa nu zic ceva de conspiratii? Ei, care aveau cea mai vasta cunostinta teologica, nu vorbesc despre aceste lucruri.

Ele sunt o pseudo-cultura nascuta din imaginatie care acapareaza oamenii fara repere. Si eu sufeream de astfel de idei dar mi-am dat seama ca sunt false.

Si ti-am aratat ce sunt sionistii. Faptul ca un calugar, fie el si sfânt spune ca sunt altceva nu schimba lucrurile.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 00:34:54
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

Last edited by tot-Laurentiu; 02.08.2016 at 17:14:21.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2008, 09:43:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nu zic ca minte si ca nu e sfânt, ci ca greseste în ce spune.

Faptul ca a sfânt nu înseamna ca e infailibil.

Nu aplica "crede si nu cerceta" fiindca Domnul a spus "Cautati si veti gasi".
Iertare, draga Traditie, dar Sfintii nu gresesc, pentru ca altfel nu ar fi sfinti . Cea mai mica greseala ii scoate din sfintenie. Ei au har ce l-au dobandit prin multa truda și multa si nesfarsita dragoste si credinta in Bunul Dumneze. A spune ca un Sfant greseste, este si miroase a erezie. Iertare, dar nu-i bine a ne juca cu astfel de judecati .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
IPS Teofan un antihrist? mihailt Biserica Ortodoxa Romana 29 04.08.2014 16:25:08
Unii din cei mai mari sfinti ai timpurilor noastre -carte audio bin000 Resurse ortodoxe on-line 1 12.11.2011 16:39:14
Inaintemergatorii lui antihrist anna21 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 39 25.12.2010 02:29:15
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii clujeanul33 Generalitati 14 07.05.2010 23:38:20
Cel mai mare roman al tuturor timpurilor Dodi Generalitati 5 12.09.2006 19:04:14