nu intzeleg ce problema este de fapt? ca nu are bani shi nu are stare inalta respectivul baiat? ca nu e om de "vaza" in societate? Cum adica? ar trebui sa placa mamei sau ficei? cum se poate sa-i calcatzi demnitatea shi ficei dumneavoastra shi baiatului ca, auzi acolo, ca e din flori... poi cu atat mai mult e mai demn de stima daca a crescut fara tata shi intr-o familie numeroasa shi modesta....
dar pe fiica dumneavostra ar trebui s-o tzinetzi departe de duhul lumesc al desfranarii, ca acum e moda sa se desfraneze mereu, shi sa capete SulImeniZarE... ca mai devreme sau mai tarziu toate devin disponibile pentru malahism, probabil din deznadejdea lipsei de dragoste curata...
deci va sfatuiesc sa avetzi grija nu numai de fica dumneavoastra ci shi de baiatul acela al nimanui, nascut din flori... shi crescut din frunze... ca sa nu capete relatzia spini, spinii bogatziei gLumii, adica a pacatului, a desfranarii... ca acum relatzia e iresponsabila, asha ne invatza gLumea sa capatam relatzii libere, haioase shi iresponsabile, relatziile desfraului, ale faradelegii, deci paza buna pazeshte pepenii, dar niciintr-un caz nu prin mustrarea care invinge dar nu convinge shi nici prin vinosandirea fariseului pui de naparca shi viclean ca shi puii de vipere... ci cu Duhul Blandetzii...
nici eu nu m-am lecuit de desfranare dupa atata amari de ani ca-s batran shi mi-e rushine ca sunt la fel daca nu mai rau decat atunci cand eram desfranat... iubind asha ... din flori... in flori... ca sa ma ascund prin boschetzi... uneori nici de ea nu mai era nevoie...

:o