|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

pe zi ce trece sunt tot mai trista.ma simt singura..
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 trebuie sa existe un motiv pt toate aceste stari, ni-l dezvalui si noua? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu te teme,insa nici sa u fi naiva si sa crezi ca va fii totul usor si bine.Va fii o lupta foarte dra,foarte vicleana,insa trebuie sa ai curaj.Domnul nu are pe nimeni de pierdut | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

,,trebuie sa existe un motiv pt toate aceste stari, ni-l dezvalui si noua? ,, simt lipsa unor prieteni cu care sa stau de vorba | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

am parinti,am si un iubit dar nici ei nu-mi sunt alaturi...mama spune ca sunt o nebuna,tata se gandeste numai la bani,iubitul de cate ori are ocazia fuge si se distreaza cu prietenii lui..
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

:)Vrei sa fim prieteni!Ce pot sa-ti promit este ca voi incerca sa-mi fac timp sa te ascult si sa te inteleg.Doamne ajuta!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

iti multumesc Negroponte.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Draga anamaria, atait cat ai descoperit acest forum fi sigura ca nu mai esti singura! oricare dintre noi va avea timp sa discute cu tine despre orice vrei tu! Ai incredere! Eu cred ca am varsta mamei tale sau poate mai mult si sunt dispusa sa vorbim despre ce vrei tu, am si eu copii si te inteleg toti trecem prin clipe deastea.Ai incredere, nu esti nebuna iar eu sunt aici cand ai nevoie!(mess nede_mar)
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 e trist dar adevarat. dak vrei mai putem vb. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 13:10:51 | 
| Diavolul se multumeste si cu o singura patima | Irina-Luana | Intrebari utilizatori | 12 | 23.04.2010 12:03:11 | 
| singura in doi. | lilia | Generalitati | 182 | 22.06.2007 14:10:04 | 
| Are 2 anisori si o singura sansa! | mihaela_p | Umanitare | 7 | 28.05.2007 19:32:13 | 
| sunt departe ..si singura.. | mioara | Rugaciuni | 18 | 20.12.2006 15:53:48 | 
|  |