Eu recunosc ca urmaream (pana sa plec din tara)DIN PLICTISEALA!!! emisiuni la postul OTV dar multe subiecte de 2 bani, despre care se vorbea ore in sir... adeseori, un singur subiect (cateodata penibil) nu se epuiza intr-o seara ci se derula cateva nopti la rand.. cam de prost gust acest post de televiziune dupa parerea mea.. difuzeaza exact ceea ce ii place romanului sa vada.. mahala.. spectaculos... subiecte de cancan...crime odioase, majoritatea cam trase de par si amplificate ptr a starni curiozitatea tipic romaneasca.
Intr-adevar e trist ca se loveste in biserica si in reprezentantii ei, prin aceste emisiuni de scandal.... dar nu mai mai mir de nimic.. aceasta intamplare ma duce cu gandul la un alt scandal starnit cu ceva ani in urma.. in presa, un calugar (pe care personal l-am cunoscut si fatza de care am un respect deosebit)era acuzat ca ar fi agresat sexual o tanara adolescenta... vestea m-a socat.. chiar pot spune ca m-a smintit si am alergat intr-un suflet sa cer parerea altor persoane care il cunosc mai bine decat mine pe calugarul respectiv si care au fost si ele de acord cu mine ca totul era o mare inscenare diabolica, ptr a il distruge definitiv pe acel om plin de ravna dar si mai dureros era ca se dorea atac direct la adresa bisericii ortodoxe...
|