Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.08.2008, 13:04:45
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Eu recunosc ca urmaream (pana sa plec din tara)DIN PLICTISEALA!!! emisiuni la postul OTV dar multe subiecte de 2 bani, despre care se vorbea ore in sir... adeseori, un singur subiect (cateodata penibil) nu se epuiza intr-o seara ci se derula cateva nopti la rand.. cam de prost gust acest post de televiziune dupa parerea mea.. difuzeaza exact ceea ce ii place romanului sa vada.. mahala.. spectaculos... subiecte de cancan...crime odioase, majoritatea cam trase de par si amplificate ptr a starni curiozitatea tipic romaneasca.
Intr-adevar e trist ca se loveste in biserica si in reprezentantii ei, prin aceste emisiuni de scandal.... dar nu mai mai mir de nimic.. aceasta intamplare ma duce cu gandul la un alt scandal starnit cu ceva ani in urma.. in presa, un calugar (pe care personal l-am cunoscut si fatza de care am un respect deosebit)era acuzat ca ar fi agresat sexual o tanara adolescenta... vestea m-a socat.. chiar pot spune ca m-a smintit si am alergat intr-un suflet sa cer parerea altor persoane care il cunosc mai bine decat mine pe calugarul respectiv si care au fost si ele de acord cu mine ca totul era o mare inscenare diabolica, ptr a il distruge definitiv pe acel om plin de ravna dar si mai dureros era ca se dorea atac direct la adresa bisericii ortodoxe...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am revenit cu un nou subiect patricia2006 Rugaciuni 15 12.06.2012 16:41:20
RAELIENII. Un subiect de actualitate, incitant! Eutifievv_emi Generalitati 8 17.11.2009 13:28:45
subiect de GANDIRE moro.d Despre Biserica Ortodoxa in general 62 04.06.2009 11:29:10
Va rog sa-mi recomandati filme cu subiect religios pacatoasa Generalitati 20 26.09.2008 15:23:59
Maturitatea cu care alegem un subiect de discutie. LERIM Biserica Ortodoxa Romana 9 07.07.2007 14:00:44