![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Concediu placut! vrem detalii la intoarcere :D
|
|
|||
|
|||
![]()
in Neamt si pe Ceahlau
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei ...m-am intors din concediu...parca nici nui am fost asa de mult simt ca a trecut....a fost frumos am fost la Manastirea Putna, la Manastirea Rarau(vai ce peisaj minunat ne-a oferit drumul spre manastire), am fost la Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava, la Iasi la Sfanta Parascheva...in statiunea Vtra Dornei..si Tusnad...insa am trecut si pe unde am mai fost anul trecut la Manastirea Petru Voda, Sihastria, Secu, Sihla...si aici dragii mei mi-a placut foarte mult...pot spune ca m-am simtit cel mai bine...e atat de frumos...
Am fost si la ceramica neagra de la Marginea mi-a placxut si pot sa spun ca nu erau preturi mari...puiteai sa iei un suvenir... Recomand tuturor sa viziteze aceste ;locuri sunt minunate...bine in Vatra Dornei si in statiunea Tusnad mie nu mi-a placut dar celelalte...merita... |
|
||||
|
||||
![]()
am uitat sa soun ca am ajuns si la Boroaia...la parintele Argatu...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Neamt mergi la Secu/Sihastria, apoi urci muntele sus la Sihla si cobori pe partea cealalta la Agapia Noua/Veche. Peisaj frumos, in zona e si bojdeuca lui Creanga si Cetatea Neamtului (de vizitat inainte de acest traseu). Nu e greu... :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Circuit in Moldova | floareadefoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.09.2011 10:02:59 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
Pelerinaj la Manastirile din Moldova | Cartagina | Intrebari utilizatori | 1 | 30.03.2010 16:04:40 |
Manastiri din Moldova | mathly24 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 11 | 21.04.2009 19:19:52 |
Republica Moldova | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 17 | 21.04.2009 18:15:17 |
|