![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Toți cei care urmează Sistemul,vor avea o mare problemă atunci când efectiv se va trece la Implementarea Împărăției,pe Pământ!
Fiindcă vor alege in continuare să creadă în Sistemul actual! Vor continuă să urmeze Sistemul actual,să creadă că zice Papa,ce zice Patriarhul,ce zice Presa,ce zic Guvernele… Asta nu o zic eu,o zice Biblia! Adică nu-i ca si cum eu sunt Împotriva Lumii! REVELAȚIA însăși spune asta! Ideea nu este sa renunțăm toți acum la Lumea asta, să o consideram greșită, să ne apucăm de rebeliunii, să nu mai trăim în Lume,să mergem toți în Pustie etc… Nu despre asta este vorba! Fiindcă nu noi că oameni vom Implementa Împărăția,ci Iisus/Mesia/Dumnezeu sau cum vreți să numiți. Ideea este să fi pregătit pentru așa ceva! Este vorba despre o Restaurare,nu despre genocid, distrugere în masă sau anihilare! Într-adevăr va fi probabil și o Luptă, fiindcă Sistemul este in mâinile unei rase malevolente și nu va renunța fără o Luptă, adică Șarpele/Satan /Reptilienii sau cum vreți să-i numiți. Însă trebuie să fim extrem de Lucizi și Realiști. Nu-i totul haotic,și de groază și lipsit de control. Există anumite acorduri, relații, înțelegeri, monitorizări la acest nivel. Satan, Reptilienii sunt o rasă inteligenta, evoluată, chiar civilizată. Adică observăm că inclusiv lumea asta are o anumită ordine. Problema este modul în care ei o exploatează,și deasemenea folosesc oamenii într-un mod așa cum vedem. Mulți avem gene reptiliene în noi, inclusiv eu,și chiar la un nivel ridicat. Sunt vreo 7 grade,1 fiind cei puri,doi fiind cei din elite și 3 un fel de hibrizi la granița. Practic de-aia ne comportam și noi că specie așa fiindcă am preluat de la ei. Aceștia sunt dinaintea noastră pe pământ. Însă deja intrăm în alte chestii…