Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2026, 11:17:44
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit Impozite pe spatiu comercial marite cu 300%

https://www.youtube.com/watch?v=2SYFs6V4xng

Am cunostinte dentisti cu cabinete la partere de bloc care statea chitic si taceau malc ca poate vor fi nedepistati CARE CLAR vor plati de la 300 lei pe an cu au avut trai neneaca, cu 5 vacante in insule pe an, masini noi schimbate la fiecare doi trei ani bani de le ieseau si pe fund, la 50 000 lei pe an.

Asa ca sa ne pregatim si pentru dublarea/triplarea reparatiilor/interventiilor dentare de la "scara blocului" plus multe alte servicii medicale "de bloc", imagistica, masaje, etc etc.

Astia de la primarii fac pe niznaii ca cica este o greseala. Vor trece saptamani si luni si nu se va schimba nimic din cei 63 000 lei de plata, sau in cel mai bun caz vor zice "Vai, SCUZELE NOASTRE, am gresit"intradevar suma este DOAR DE 59 123 LEI/AN.

Fix ce ti-am mai spus, ca nu se vor opri iar reactiile oamenilor in stupoare calma si de amuzament denota ca lumea are inca enorm de multi bani la saltea!! ,,si ei stiu la perfectie treaba asta ca altfel nu ar face-o!

Last edited by cozia; 10.01.2026 at 11:21:42.
Reply With Quote

Tags
aberatie, dezintegrare, inepte, masuri, prostie