Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2026, 21:58:01
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Practic acea limbă geto-dacă, primordială și isprăvile poporului nostru măreț,la care se face referire în aceste Tăblițe de la Sinaia au fost inventate de Hașdeu.

Să nu mă înțelegeți greșit,eu nu sunt împotriva construirii unui identități naționale,a unei conștiințe,a unei națiuni….

Ba chiar sunt pentru așa ceva, însă nu fundamentată pe minciuni,basme care se declară a fi istorie,și înșelăciuni care se doresc a fi artefacte istorice.

Asta nu este nu este altceva decât MIZERIE!

Ar trebui să ne fie rușine,noi că popor să prezentăm astfel de “istorii” că fiind identitatea noastră!

Sau mai grav să pretindem că Iisus este geto-dac, așa cum au mai făcut alte nații dezaxate și disperate după identități false!

Cine să te mai ia în serios ca țară dacă acesta este nivelul in care exiști?

Isterii religioase, înșelăciuni istorice, naționalism opac și alte rahaturi submediocre.

Adică chiar voiam să merg în cartea lui Densușeanu,Dacia Preistorica, însă pentru o populație majoritar bombardieră,care nu citește decât subtitrarea la telenovele turcești sau seriale Netflix, restul asculta manelele non-stop deci n-au nevoie deloc să citească.

Chiar mi se pare un efort considerabil să le prezinți inclusiv acest kitch istoric,care pentru ei ar fi direct Schopenhauer predat în clasa zero.

Le spui că Iisus e român, gata restul nu mai contează.

Le spui că română e cea mai veche limbă din lume…. Gata,boss ce mai contează că oricum ei le știau pe toate mai bine decât romană.

Adică în maxim 2 ani,un analfabet funcțional român mutat in Italia, predă italiană la liceu.

Noi nu avem nevoie de diplome ,de legi,de școli,de șefi,de nimic….Le știm pe toate oricum.

Asta ne mai lipsea acum să ne spună cineva că Dumnezeu este român , că noi i-am învățat pe ceilalți tot ce știu.

Ce piramide, șapte minuni ale lumii,nave spațiale, sateliți,Dubai și alte de ăstea.

Ăstea au fost nimic,așa ce ne-a căzut nouă din buzunare și au cules ăștia,că noi nu aveam chef încă să ne putem pe treabă.

Stai să vezi când ne sosesc rudele din spațiu…

Au lăsat-o pe avarii prin Orion,da vin ei imediat

BRB