![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iata aici cum Romania e condusa de 100 de ani de oameni fara Dumnezeu!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|||
|
|||
![]()
Daca le ar venii la vreunii mintea la cap ,suveranisti sau globalisti,sa inteleaga ca fara Dumnezeu in fapte nu se poate cladi nimic . Dumnezeu nu sta in vorbe ,nu e o lozinca, El trebuie sa fie in faptele noastre , ale acelui partid ,sau altei organizatii care doresc sa gaseasca drumul spre oameni. Dar daca noi insine nu facem asta ,daca criticam ,judecam, dezanadajduim, si nu daruim, cum am vrea ca un partid omenesc sa o poata face? Dorinta de viata publica ,sau critica ei, e doar proiectia neputintei noastre de a ne gasi sensul in viata personala,multiplicat cu miliooane de astfel de destine si cu emanatii lor. Si daca cin viata noastra lucrurile nu merg , atunci gasim inamicul in afara. Si uitam ca singurul inamic de pe lumea asta suntem chiar noi insine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vezi că AUR e singurul partid care face caravana medicală pt oameni care nu mai au dispensare la sat că de pe vremea lui Boc au tot redus nr de spitale, de paturi, de unități spitalicești la ordin extern, de afară. Au oprit doar anul trecut pt că era riscul să fie stopat brutal de autorități pe motiv că se face campanie. Au mai făcut niște case, mai niște consulturi gratuite pt care omul ar plăti câteva sute de lei plus banii de drum dus-întors, mai niște amendamente care nu trec niciunele ca să se mintă de bot și alți propagandiști că AUR nu face nimic, nu are soluții. Îți pică la vot orice inițiativă și după te acuză că nu ai făcut nimic, dai din subvenția de partid să faci o caravană medicală și îți fabrică dosar că deturnezi fonduri și nu dai doar pentru propagandă de imbecilizare cum a dat Nicușor în campanie către trusturi tv. E mult de zis și foarte multă muncă de deșteptare pt ca acest popor de oameni neatenți și nesimțiți raportat la potențialitățile date de Dumnezeu prin resurse să se trezească. Românul care rispește resursele și apoi mănâncă roșcoavele porcilor prin străinătățuri, ducând viața de proscris, de sub-om, de desconsiderat, că acasă nu s-a luptat să aducă prosperitate, e nebunul din Evanghelie care a îngropat talantul.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 17.07.2025 at 01:42:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu știu ce ar vrea "domnul" CristianR, însă eu îmi doresc onestitate și mai multă claritate a gândirii, o analiză fără patimă a mediului politic și a societății în general din partea susținătorilor AUR.
Mi se pare nedrept să-i judeci pe actualii guvernanți – președinte, poate și premier – pentru păcatele celor pe care i-au înlăturat și ale căror rele – hoții, pomeni electorale, risipă iresponsabilă, instrumentalizarea Justiției etc. – încearcă din răsputeri să le corecteze. Părerea despre N.D. am observat că ți-ai făcut-o prin prisma unor cancanuri – fie fake-uri, fie priviri pe gaura cheii cu totul irelevante –, în loc să te uiți la faptele lui. În pofida aspectului de tocilar, cu dificultăți de comunicare, pe care "sticla" nu-l place, omul ăsta a dovedit că e capabil să învețe enorm – și nu mă refer la matematică, ci la politică –, să iasă din autismul cu care ne obișnuise, să comunice în fiecare zi de campanie, dar și după, să dovedească o gândire articulată, asumată, personală. N-am timp să caut multe argumente în favoarea lui – pe de altă parte, este și criticabil –, dar cred că un lucru pe care susținătorii AUR ar trebui să-l aplaude, dacă ar fi capabili de fair-play, este atacarea la CC a legii de înăsprire a pedepselor pentru fascism, legionarism etc. – nu pentru că ar susține violența unora ca aceia, evident, ci pentru că eticheta asta poate fi aplicată inclusiv luptătorilor anticomuniști. Făcând lucrul ăsta și-a pus în cap toți evreii militanți, adică pe aceia dintre care unii susținători ai AUR afirmau că face parte N.D. (filmat, chipurile, într-o sinagogă). Nu știu cum interpretezi tu chestia asta, dar mie îmi pare o asumare foarte curajoasă și de folos pentru demnitatea noastră ca români, cu atât mai mult cu cât se încearcă blamarea pe de-a-ntregul a multor valori de-ale noastre pentru trecutul lor antisemit. Apropo de asta, corectă mi s-ar părea condamnarea violenței de orice fel, a incitării la violență, a crimelor pe care unii le-au făcut ori le-au aprobat – însă nu a persoanelor împreună cu operele lor. Asta e atitudinea creștină corectă: să condamni păcatele, faptele rele, iar nu persoanele cu totul.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 17.07.2025 at 10:34:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Apreciez echilibru din postarea lui Cristian R.
Exact asta lipseste curentului suveranist (dar si celorlalti) , echilibrul . Echilibrul si ratiunea este o mina de aur, ND a castigat alegerile cu asta, dar inca nu e suficient nici la el ,ca nu are curaj. Echilibrul si bunavointa asociate cu curajul si inspiratia si claritatea care ti-o dau credinta in Hristos si biserica , ar face minuni pentru orice curent politic. Din pacate AUR a ales calea usoara si facila, a criticii continue argumentate sau nu, a intretinere urii fata de clasa actuala politica (care si ea intretine spaima fata de ei) Si e pacat ca astfel se compromit ideile valoroase "prin noi insine" care istoric au fost si la liberali pe vremuri. Oricine ridica sabia,de sabie va pieri , si nu am zis-o eu. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
În cazul usr faptul că li se întoarce înapoi e o reparație istorică, nu e un partid de oameni echilibrați, ci de oameni care se hrănesc din isterie și care au fagocitat destul piața publică. La singura chestiune de principiu la care era cât de cât corectă revendicarea lor referitor la reducerea poverii bugetare au fost falimentari că au umplut primăriile și administrațiile de alți paraziți bugetari, fanatici de-ai lor, unii chiar mai proști și incapabili decât cei aduși de PNL și PSD. Citat:
Tot pomană electorală a fost și faptul că Șordan a dat bani de la noi către Antena 3, Digi să îl bage pe gât unor anumite categorii de electorat, să-i dea întrebări servite și emisiuni regizate să-l crească. Actualii guvernanți se trag din matca Iohannis, Șordan a fost susținut de Iohannis, i s-a făcut culoar la primăria capitalei prin candidatura falsă a lui Cârstoiu, prin ruperea voturilor între Piedone și Firea, prin candidatura lui Ponta în 2020 care a rupt suficiente voturi de sub Firea, prin urzelile de pungaș ale lui Ciolacu ce nu dorea să ajungă Firea președintele PSD. Prin scandalurile cu azilurile groazei și altele. Deci e limpede că acest ins a fost un potențat, un om cu culoar deschis de către sistem, căruia i s-a așternut calea. Citat:
Citat:
Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 17.07.2025 at 12:00:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit parcă pe la Iulian Capsali că și un tip de a sculptat o troiță cu crucea celtică pe un teren privat avea probleme, cruce care între timp s-ar fi scos sau mutat. Doi la mână nici nu știam că citatul acela cu un om care luptă cu o ceată de voinici alături ar fi fost scris sau spus de Codreanu, nici nu știi care citate care circulă în uzul curent sunt de la cine, așa oricine își poate lua dosar, se pare că știa C.G. de ce tace, deși lumea l-a presat că nu-l susține pe G.S., uite că mai bine îi era și lui dacă stătea liniștit. Cam orice spui sau faci la un moment dat poate fi interpretat împotriva ta.
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai asta e problema – pe care a sesizat-o fără succes – că libertatea de exprimare este tot mai îngrădită și în loc să fie interzisă incitarea la violență, prevăzută de altfel în Constituție, s-a ajuns la interzicerea cu totul a unor personalități care au fost legionari ori simpatizanți ai acestora. Inclusiv Părintele Stăniloae este pus la index – pe de o parte canonizat de Biserică, pe de alta repudiat ca simpatizant legionar.
În privința acelui citat al lui C.G. – chiar dacă mie îmi displace personajul, pe care îl consider un mare impostor, profet mincinos –, n-am fost de acord cu interzicerea de a menționa orice frază asociată cu un legionar, în cazul de față C.Z. Codreanu. Dacă Hitler, spre exemplu, a spus la un moment dat că este ora 12, potrivit acestui principiu, atunci când afirmăm același lucru ne facem vinovați de simpatii naziste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Jos Cenzura politica si culturala!
Nu se poate ca sa fie osanditi credinciosii, crestinii, ortodocsii, nationalistii, patriotii, dacii si romanii, legionarii si simpatizantii lor in timp ce uslamistii, ispisionistii, erecticii, inchizitorii, banglicanii imperialisti si avericanii libertini autoerijati in stapani de sclavi si in stapanii lumii, fascistii, nazistii, comunistii, masonii, sateii, satanistii si lgbtistii sa fie adulati in mod liber! Oare chiar nu va dati seama cine a facut crime si genocid, cruzime in istorie? Oare chiar nu pricepeti care-s egoistii si distrugatorii de suflete? Oare nu realizati care-s cei mai mari pacatosi vicleni si desfranati, talhari si teroristi? Pai legionarii sunt cei mai mici si mai neinsemnati politicieni care istoric au facut cele mai putine crime, fizice sau morale, pentru cel mai scurt timp oricat i-ar condamna unii cu cruzime pentru cruzime. E un maxim ipocrism sa-i osandesti pe cei mai mici ca legionarii de exemplu si sa-i adulezi pe ceilalti politicieni mult mai mari hoti, calai si ipocriti ce se imbuiba de 100 de ani la putere si nu se mai vad dusi de la sacul cu bani si privilegii nedrepte care au facut si fac rau pe termen lung de parca nu se mai termina, caci iata ei si-au asigurat ramanerea vesnica la putere prin fix legea asta ipocrita antinationala. Nu se poate sa ajunga sa fie osandit batranul sau tanarul roman, crestin, drept, cinstit pentru niste pareri, pentru discutii, pentru patimi politice, si daca o faci pe internet, iti spui acolo parerile sau opiniile sa-ti iei dublu si sa ti se poata rechizitiona aparatura caci ai facut propaganda electorala!!! E cea mai sinistra metoda de justitie politica si de nedreapta lupta electorala!!! Nu poti sa-ti bagi in puscarie adversarii politici dand legi fix contra lor, ca daca esti legionar, nazist, fascist, atunci trebuie sa mergi in puscarie! Pai ceilalti politicieni, comunisti, masoni, erectici, inchizitori, uslamisti, pagani, pacatosi lgbtgisti, bogatasi, baroni, boieri sunt mult mai cruzi si mai rai si nedrepti, au savarsit mult mai mari crime si terori pe termen lung in istoria omenirii. Astia si urmasii lor au voie sa faca liber ce vor si propaganda si adulatie de criminali si teroristi de-ai lor? Constitutia prevede libertatea de opinie, de religie, de politica, de cultura!!! Deci este o lege rosie profund anticonstitutionala si anti-romaneasca, exclusivista!!! satana-CCR a instaurat discriminarea politica si culturala tot asa cum a instaurat legile faradelegii complet anticonstitutionale facand ca Romania sa fie cu unii muma si cu altii ciuma mai ales cand e vorba de bani si de privilegii, cand e vorba de ”drepturile” lor cica ”castigate” dupa formula ”da-i mitomamoniacului ipocrit drogoman drog (bani nemunciti) pana se satura din bani publici ca sa nu se drogheze cica” adica ”da-i mita mitomanului pana sa satura ca sa nu mai ia mita si sa nu mai minta”... Pai minte si nedreptateste una-ntruna pentru banii aia luati de la politruci! Desfintati CCR-ssatana caci de acolo s-a imputit statul si demoncratia originala de cumetrie marca piliescu&&co!!! E simplu, dati o lege organica prin care satana-CCR devine un organ strict consultativ pe orice decizie, puterea si suveranitatea revenind poporului care o va putea exercita drept si corect prin referendum, prin parlament, prin alesi, prin presedinte, guvern si justitie respectandu-se constitutia care prevede ca nimeni nu e mai presus de lege mai ales atunci cand e vorba de bani si privilegii, asta implicand un egalitarism al dreptatii si nu din ala roshu comunist in care tara era cu unii muma si cu altii ciuma...!!! Deci Jos Cenzura!!! (Nu-s legionar si nu simpatizez cu legionarii sau cu egoismul legionar nationalist populist ce se ”sacrifica” in desert ca niste ciborgi bine instruiti dati in mana cezarilor luptand pentru interesele lor viclene ca niste fraieri ce fraieresc tineretul cu religia pentru ca-s niste lupi comunisti in blana de miel vanduti furerului, maresalului si generalisimului care ne-au rupt si ne-au dezbinat sfartecandu-ne tara, niste smintisori fricosi ce se cred drepti umbland cu parpalacul si diagonala, cu pistoletul si politia paralela, facand provocari si crime, uneltisme si vrajeala acuzand si parand, actionand la ordin ocult, terorist, care au sabotat regalitatea si au ucis prin inchisori pe eroii României Întregi (Mari) din primul razboi mondial ca sa se erijeze ei la ciolan, la ”merite”, la ”vrednicii”!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.07.2025 at 10:52:05. |
|