![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur mult pentru el ca a ajuns la Athos si participa la treburile manastaresti.
Mel este nu numai un actor bun, dar a dovedit cu varf si indesat ca este si un baiat de treaba, cu o coloana dreapta! Nu a acceptat sa promoveze capsarile si alte mizerii ca alti colegi de-ai lui de breasla, niste josnici precum De Niro si altii.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conform informațiilor disponibile, Gibson lucrează în prezent la un nou proiect dedicat Înălțării lui Hristos și caută inspirație spirituală și sprijin în rugăciune pe Muntele Sfânt.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum insa Mel cred ca a avut un mare soc in Muntele Athos, ...sper ca si-a mai revizuit perceptia Mantuitorului nostru. EU intr-un film apreciez mult mai mult profunzimea discursului lui Hristos decat efectele speciale de "inaltare" sau "coborare la Iad". Serialul low budget "The Chosen" mie mi s-a parut colosal efectiv cred ca cea mai buna ecranizare a unui Hristos asa cum foarte multi n-il imaginam, presarat in mod absolut superb cu multe momente emotionante pana la lacrimi. Nota 10! Recomand cu drag!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gibson are niște scene magistrale: Fuga pt supraviețuire: https://www.youtube.com/watch?v=JqIFsB8I_EQ Tepușele și lupta https://www.youtube.com/watch?v=b9sC-H7i8wQ
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 05.07.2025 at 23:35:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In The Chosen nu se da in Pietism, departe de asa ceva. Este un film serial firesc, natural, sincer si candid.
|