Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2025, 19:21:42
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Prietene eu am în curte 15 pisici și zece câini, luați/ate de pe străzi abandonati/e. Și ce sa fac sa urmez sfatul unchiasului ortodox sa le las de capul lor? Ca asa sunt cele sălbatice? Voi chiar nu aveți pic de demnitate frate? Pe bune, chiar așa sunt ortodocșii fără pic de milă față de creația lui Dumnezeu? Sa fiți voi bine ca restul nu contează! Sa băgați în voi carne și lactate iar animale ce nu au fost tranșate sa se descurce. Mi-e sila de voi, cum ar putea un zeu sa fie cu voi, e imposibil! Afla ca eu nu renunț la a salva animale, am chiar un măgăruș salvat care mi-a făcut viata mai frumoasa decât toți oamenii pe care i-am cunoscut pana acum. Sa va dea Dumnezeu după inimă, asa ca să fiu în ton cu credința voastră! Amin.
Ok, dincolo de unchiesul Serafim...in caz ca asta te-a iritat.
Ai fost vreodata la Istambul? Pisicile si cainii alearga linistiti si cuminti, curatei peste tot. Li se lasa boabe in locuri amenajate pe la colturi de strada si nimeni nu plange dupa ele si alearga sa-i culeaga intrun tarc/curte pentru A FI STAPANUL LOR SALVATOR!
Turcaletii sunt foarte relaxati si iubitori de animalute insa isi vad de negot in continuare fara dorinte de acumulari de pets in casa lor.
Tot orasul este casa lor!

Zic asta pentru ca avem si noi o cunostinta care-si tine ( nu mai stiu numarul) ceva ingrozitor, caini si pisici salvati de pe maidane intr-un perimetru de casa minuscul. Evident deseori cand se intoarce acasa mai da peste o pisica facut bucati de catei. Dar tot continua...si tine musai sa le fie ea "salvatoarea" lor perpetua, indiferent de consecinte.
A fost consultata de toti membrii de familie dar fara succes.
La psihiatru refuza sa se duca.
Ca urmare toti au lasat-o in plata Domnului!