![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Șlapi mi se par indecenți la biserică deoarece biserica nu este piață este un lăcaș de cult și este o jignire pentru biserică. La biserică bărbați trebuie să fie îmbrăcați ori casual ori in costum
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
E o nevoință mersul la Biserică, bine că se merge părerea mea, sandale, trening, etc sunt detalii, nu am văzut niciun preot să comenteze de sandale și trening, am văzut oameni care vin în trening și Duminica la Liturghie nu doar în timpul săptămânii, de ce să judec chestiuni de gusturi.
|
|||
|
|||
![]()
La ținuta vestimentară de sărbători după părerea mea nu ar trebui să venim în trening și nici în șlapi deoarece sunt indecenți mai bine o pereche de blugi și pantofi nicidecum adidași
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După părerea ta, altfel nu am auzit niciun preot să abordeze problema sandalelor, șlapilor, treningului sau încălțămintei sport. În șlapi nu am văzut oameni la biserică, în sandale da, chiar și preoți am văzut, personal mi se par mai practici pantofii sport care sunt și ușori, unele perechi sunt special construite să poți merge mult pe jos, au spații prin care se face ventilația, au tălpi cloud foam șamd.
|
|||
|
|||
![]()
Când mergem la o sărbătoare la biserică trebuie să ne îmbrăcăm elegant adică pantofi și blugi iarna și sus ori un pulover ori o cămașă iar vara pantaloni lungi subțiri și o cămașă de in și pantofi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cumva trebuie să mergem și-n Armani, Versace, Dolce&Gabbana, pantofi de firmă Prada et co, curea cu cataramă de firmă, cămașă cu butoni de firmă, cravată de firmă, accesorizare, parfumel de firmă de iarnă și de vară ?
|
|||
|
|||
![]()
Mie cel mai decent mi se pare pare pantaloni de blugi lungi și un tricou sau cămașă și pantofi casual sau costum cu sacou, eu de sărbători câteodată port sacou și blugi și pantofi casual nu mi se pare ok pantaloni scurți nici la copii nici la oameni mari
|
|
|||
|
|||
![]()
E plin de oameni cu pantaloni până la genunchi vara în Biserici, până acum nu am văzut să li se atragă personal atenția, ce treabă am eu dacă unul poartă sandale pe caniculă ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Soarele de la Dumnezeu ne ofera sanatate si imunitate GRATIS (cuvant cheie:). Nu fugiti de el. In caz contrar vor incepe sa va "napadeasca" programarile la chirurgie, la operatii de inlocuiri de solduri si genunchi, se vor aglomera gonartrozele care necesita injectii "lubrifiante" sub rotula mai ales la cei care de decenii continua sa consume Colele carbogazoase si alte mizerii de care sunt pline rafturile. Eu unul toata vara, toamna pana-n Noiembrie uneori chiar Decembrie port pantalonii scurti , fara discutie, oriunde Maslu, Liturghii si discut des cu preotii mai ales cei cunoscuti si niciodata nu i-am auzit sa glumeasca referitor la tinuta. Am si camasi lungi, curele si chimir ca cele purtate de Iisus si ucenicii sai si de Stegarul Dac.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 30.06.2025 at 03:53:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai bine ar fi să aduci frăția ta predici, sau indicații de la preoți legate de ținută.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 210 | 07.07.2025 08:51:22 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|