Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2025, 01:21:54
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Iar pe tinerii ucraineni nu i-au dat înapoi că au și țările gazde omenie să nu arunce drept carne de tun, niște oameni utili în economie
Da in prezent asa este, omenie, tari traditional si istoric vorbind, pregatite sa primeasca refugiati din tarile estice amarate si care nu sunt in nici o alianta cu ei si din ce se aude NICI nu vor fi vreodata. Este o chestie de perceptie, nimic altceva :)

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Statul gazdă nu te poate trimite în război că nu ești cetățeanul acelui stat, nu ai obligații față de acel stat (să lupți pt el).
In cazul nostru insa, daca incepe Doamne Fereste vre-un scandal militar, eu tind sa cred ca se schimba perceptia asupra subiectilor aceleiasi aliante. Nici eu nu cred ca nu se va sinchisi nimeni sa te mai trimita inapoi in zona ta de comfort lingvistic(Romania), cu sanse mari sa te "piarda" pe drum, ci te va afilia direct in trupele lor, din moment ce cauza pentru care se face mobilizarea va fi in principiu identica cu a celei din Romania, nu? Cam asa ceva.
Si ma gandem ca la fel vor pati si polacii, nemtii, olandezii, francezii, cehii tineri, samd, care "vor uita" sa se intoarca inapoi la casile lor, cum ar veni:)) Acestia vor fi obligati prin mirroring sa ingrose randurile trupelor noastre.
Legea-i lege!
Vechi 16.06.2025, 13:24:30
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Razboaiele astea de azi sunt razboaie intre eretici condusi de eretici ajutati de erertici. De acolo cruzimea.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 16.06.2025, 20:40:10
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
In cazul nostru insa, daca incepe Doamne Fereste vre-un scandal militar, eu tind sa cred ca se schimba perceptia asupra subiectilor aceleiasi aliante. Nici eu nu cred ca nu se va sinchisi nimeni sa te mai trimita inapoi in zona ta de comfort lingvistic(Romania), cu sanse mari sa te "piarda" pe drum, ci te va afilia direct in trupele lor, din moment ce cauza pentru care se face mobilizarea va fi in principiu identica cu a celei din Romania, nu? Cam asa ceva.
Si ma gandem ca la fel vor pati si polacii, nemtii, olandezii, francezii, cehii tineri, samd, care "vor uita" sa se intoarca inapoi la casile lor, cum ar veni:)) Acestia vor fi obligati prin mirroring sa ingrose randurile trupelor noastre.
Legea-i lege!

Nu are cum să te înroleze în armata altei țări cu forța, nu există temei legal în niciun stat să culegi de pe stradă imigranți și să-i trimiți cu toptanul carne de tun, până la urmă nu sunt nici infractori, nu vor să contracteze militar cu statul respectiv, nu au obligația de serviciu militar care incumbă din cetățenie, războiul e la mii de km de Germania și Franța.