![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
DE ÎNĂLȚARE
Deși astăzi este o mare sărbătoare creștină, Înălțarea Domnului, care încheie perioada pascală începută cu sărbătoarea axială a creștinismului, Învierea, fix la 40 de zile și întotdeauna într-o zi de joi, totuși statul român, la 35 de ani de la căderea comunismului, o consideră o zi obișnuită de lucru. Nici copiii nu au liber de la școală. Ca să o sărbătorești, trebuie să-ți iei liber de la serviciu și să-ți scoți (scutești) copilul o zi de la școală. Păi de ce așa, dragi tovarăși?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.stiripesurse.ro/scindare...e_3701492.html Din câte se vede Șoșoacă a băgat masiv traseiști în Parlament, e pa ea ca proiect politic, râdea de AUR în legislatura 2020-2024 că a pierdut 5-6 parlamentari și ea a a pierdut acum 17 și încă vreo 5 imediat ce au depus jurământul. Culmea e că acuzația a luat partidul pe persoană fizică e o vorbă de sistem cu care umbla în gură și Claudiu Târziu când făcea turul televiziunilor pentru ca să-l denigreze pe Simion, i se alocau spații de antenă de către televiziunile sistemului de parcă el era candidat la președinție. Vezi râdeai de Simion și el e cel mai rezistent, ceilalți s-au scurs și la fel va fi și soarta lui Claudiu Târziu va fi pompat ca să fragmenteze electoratul suveranist, apoi aruncat. N-avem ce face decât să vedem care e unica opoziție, care să și reziste.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 30.05.2025 at 22:50:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect! Exista mai multe versiuni ale celor petrecute in lungul proces electoral, sa-l numim asa, acest spectacol, inceput in Octombrie pana acum. Pe mine ma intereseaza varianta in care toti au jucat un rol pentru ca in FINAL sa scoata iepurele din joben, pe Nicusor. In momentul in care acest lucru a fost pe deplin si fara contestatii realizat, in mai multe etape, cum toti jucatorii-actorii, zic eu s-au retras in gaoacele lor. Personal, ma cam lasa rece, insa urmeaza sa vedem, zic eu , in curand, de ce fix de el avem nevoie si nu de unul din celilalti candidati, care practic au facilitat sa iasa el, parerea mea. Trebuia sa avem rabdare si sa asteptam ce fel de schimbari majore vin pe teava. Aici este, zic eu, secretul presedintiei asteia! Cred ca timpul si schimbarile care vin( sistemice, legislative, de austeritate, ...poti sa sti?) ne va dezvalui motivul pentru care Simion nu a (mai) vrut sa fie Presedinte in urmatorii 4 ani.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 31.05.2025 at 01:57:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Președintele are mandat de 5 ani nu de 4 și dacă nu ne trezim va sta Șordan 10 și după vine Dominic Fritz pe țeavă, deci încă 20 de ani de lagăr securisto-progresist, nu va mai rămâne nimeni întreg dacă ăștia vor nenoroci cu picătura chinezească România.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deja au în cap să facă o cenzură online folosind inteligența artificială, nu ar fi exclus să avem alegeri de securistan cu 60% sau mai mult pt falsele forțe progresiste, vine un rău foarte mare, e vremea lui scapă cine poate cum ne spunea de mult părintele Iustin Pârvu. Un fenomen Pitești în aer liber.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai toti din varfuri constituie un colectiv care are o MARE PROBLEMA cu d-alde noi cei care dupa parerea lor de "la un timp" cica am face umbra pamantului degeaba, niste inutili...iar palndemia ne-a dovedit asta cu varf si indesat. Macar inainte de 89 poporul lucra din greu la deztelenire, agricultura, industrie, baraje, indiguiri, constructii... Acum "muncim" jucandu-ne cu butoanele de la controlere si telefoane.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.facebook.com/iulian.caps...l?locale=ro_RO https://www.facebook.com/nasultelevi.../?locale=ro_RO
|
|||
|
|||
![]()