![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deficitul a început în Plandemie, vaccinuri de 1 miliard euro, izolete inutile care nu se foloseau în alte țări dar la noi te speriau dacă erai claustrofob, spitale de campanie covid, corturi, zone de carantinare la graniță, sporuri pt decese declarate de covid - i s-a propus unei cunoștințe căruia îi murise în spital cineva să o declare de covid dar nici n-a vrut să audă. Afaceri închise și falimentate, care nu și-au mai revenit niciodată și comercianți vânați de către autorități pt amenzi, aceștia nu mai produc pt economie. Apoi a continuat cu răzbelul - cât combustibil ai nevoie să muți flota de avioane, convoaiele, portavioanele mi se pare urieșesc - prețul la pompa acum e 7.4-7.5 litrul, oare cum va fi când va ajunge 10 lei spre finele anului cel târziu ? De unde se iau banii pt așa ceva, din ce știu armele din timpul războiului rece s-au testat prin Egipt,Afganistan,Iraq, Siria, Libia și țările bananiere din Africa și America de Sud cu junte militare susținute ambele de state străine pt a pune mâna pe minerale și minereuri. Ce se produce acum unde va fi testat după ce se termină războiul ? Complexul militar-industrial nu produce ca să arunce. De ce a sărit litrul de combustibil de la vreo 4-5 lei în 2021 la 7 spre 8 în 2025, unde se duc acei 2-3 lei în plus nu spre efortul de război care e considerabil energofag ? Citat:
https://www.librariasophia.ro/famili...ului-6036.html Nu știu ce-mi place mai mult la prof Călin Georgescu, faptul că agită toate spiritele neosecuriștii de tip digi și vetero-securiștii de tip varanul de la antena 3, e prima data când s-au unit cele două falii, oamenii lui Voiculescu cu hingherii bot, digi24, libertatea, newsweek să declanșeze vânătoarea de vrăjitoare sau victoria lui fulgerătoare, le-a administrat un blitzkrieg prezidențial unic în istoria României. Sperietoarea cu Georgescu, e similară cu sperietoarea cu Referendumul pt Familie că ieșim din UE dacă votăm, cu sperietoarea din pandemie că dacă ieșim din case la Înviere vom avea înmormântări, cu sperietorile de la revoluție că apa e otrăvită, cu sperietorile din anii 90 că sunt legionari în Piața Universității. Cu sperietoarea că dacă nu se vor vaccina cu gardasil tinerele de 13 ani va fi epidemie de hpv, cu sperietoarea că Toni Tecuceanu de la prima a murit de gripă aviară. Eu nu le mai halesc de mult, am votat Iohannis o singură dată în T2 în 2014 pt că mi-a plăcut fraza cu decât să fiu mârlan mai bine să pierd, dar după a început cu paltoane trântite, vacanțe de lux la schi, ne-a făcut infatuați că am strâns semnături și votat la referendumul pt familie, a zis că sunt 2 popoare în Rep Moldova și România și altele. Citat:
Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.02.2025 at 12:00:44. |
|