Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2024, 10:47:48
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Calin nu-i de la Dumnezeu, nu-i placutul Lui, e un tzepar ce vrea sa distruga crestinismul, crestin-ortodoxia si miscarea suveranista intrand in satul pe deasupra!!!! Va distruge si va batjocurii Romania batjocurind pe Dumnezeu prin impostara asta mitomamoniaca.

L-am mai dat afara odata pe threadul miscarea pamantul stramosesc de la confiscarea AUR ca presedinte de onoare insa l-au adus interlopii satanisti, nicidecum rusii, in turul 2 caci au uneltit pe TikTok de a ajuns el, prin vrajeala si ispita, prin impostura a ajuns in pol position ca fiind independent si de la miscarea suveranista, e defapt de la cel rau, nicidecum de la credinciosi sau de la natrionalisti. Pai a trait numai in strainatate in vile fiind plin de bani.

Nu stati acasa ci mergeti la vot si votati Elena Lasconi!!! Ea e o crestin-ortodoxa practicanta de mica! Numai asa putem contracara ispita asta foarte puternica venita prin el si apara tara de 5 ani blestemati!

Nu va tzepuiesc!!! Vedeti ce zic pe film!

NU va ganditi la pace ca n-o poate el aduce si da. E tzepar! Pacea vine doar de la Dumnezeu!!!
Daca va fi ales si se va face pace intre rusi si ucraineni tzara se va pustii fiindca vom fi in blestem daca l-am ales si n-o sa fie Pace cu Dumnezeu, ci va fi o tzeapa, un razboi comercial si o dezbinare cum nu s-a mai vazut!!!

Alegeti cu Lasconi! Io va indemn care eram hotarat sa votez sigur cu Calin caci ii treceam cu indulgenta toate nebuniile doar pentru miscarea suveranista si pentru a scapa de partidele istorice ce si-au batut joc de noi. Acum votati Lasconi si asa aparati tara!

Calin Georgescu nu e nicidecum Simion ci e un impostor ce se da trimis de Dumnezeu! Nu-l votati! E tzeapa sa votati cu un tzepuit tzepuitor plin de duhuri rele si necurate, amestecate, antihriste!!!!

Nu va mint!!! E chiar un mare pericol sa iasa acest Calin Georgescu-Trumpopulescu!!!

Io m-am lepadat de alegerea pe care eram hotarat si sigur sa o fac! Deci se poate!

Merg la vot si votez Lasconi sa apar tara si turma crestina de un impostor mitomamoniac ascuns, foarte viclean, ce aduce duhul satanist-antihrist la carma tarii.
Hai sa ne lamurim un pic de ce am indemnat asa in ultima clipa!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote