![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Până se șterge topicul, dacă se șterge...
Îmi cer scuze tuturor românilor care cred în România, indiferent prin cine sau ce cred asta, întrucât în acest topic și altul,unde voi face niște mențiuni,am avut anumite afirmații sau atitudini oarecum eronate. INDEPENDENȚA NAȚIONALĂ SUVERANITATEA GLORIFICAREA EROILOR Nu se pot face decât prin sacrificii,schimbare și autonomie națională COMPLETĂ. Pentru cei care acuză că persoanele care îl declară erou pe Ion Antonescu,ar fi pro ruse, să ne aducem aminte cine le-a asasinat pe Ion Antonescu... COMUNIȘTII Este bine întotdeauna să studiem istoria pe toate părțile....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar cei care au antrenament la frică și s-au călit în bătăliile trecute referendum pt familie, plandemie sunt cât de cât antrenați să reziste. Se vede clară treaba că dacă nu se jenează să distrugă niște alegeri în văzul planetei, nu se jenează de nimic și atunci pe niște oameni anonimi și insignifianți i-ar termina și mai rău. Cred că acum v-ați dat seama cu toții ce înseamnă noțiunea de sistem, alterare a conștiinței, mesaje subliminale șamd, sper să fii învățat cu toții câte ceva din aceste alegeri și să nu mai credeți televiziunile, presa online și posturile radio ale mainstream media care de atâția ani se face sluj la partide corupte ca ele să aibă acces la bani și să ne căpușeze.
|
|||
|
|||
![]()
https://youtu.be/nJTOD5jjac4?si=-kOOYipXHiSqyAjG
Mai multe nu am de zis... Cine are de înțeles înțelege...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://ortodox.md/blasfemie-la-adre...schimonahilor/ Încă ai rămas Lasconist când Elena asta Ceaușescu a interzis unui post de presă accesul și zice că dacă ea ar fi la putere ar interzice partidelor suveraniste să candideze ? Nu vezi că se alunecă într-o dictatură în numele combaterii dictaturii ?
|
|||
|
|||
![]()
Nu am fost niciodată la fel de jignit și ofensat, urlându-se la mine cu o ură pe care n-am simțit-o niciodată,ca și acum de către unii susținători ai suvernanistilor....In viața reală mă refer.
Toate, doar fiindcă imi exprim opinia,la fel ca aici, într-un mod rațional și respectuos,poate uneori ironic. Tocmai de asta am cerut ștergerea acestor topicuri. Dacă în real am observat oameni pe care îi cunosc,care urlau la mine cu ură pură și aproape de violența. Și pe online pot fi asemenea oameni care habar n-am până unde pot merge... In fine....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totuși nu e bine să preiei clișeele mestecate de presa plătită cu bani grei să dirijeze mentalul colectiv într-o anumită direcție, e capăt de linie și pt presa asta mincinoasă care 35 de ani ne-a lăsat în bezna minții și-ntr-o îndobitocire comparabilă cu epoca grofilor și cu iobăgia. Când zic capăt de linie mă refer STRICT la credibilitatea și onorabilitatea ei, pot face 1000 de campanii umanitare să senzibilizeze și ca să se scoată, și-au mâncat omenia în fața multora, sunt niște mizerii umane care iau o sută de mii de euro salariu pe an ca să-ți bage ție în urechi ce vrea comanditarul lor. Dacă am dus-o rău sau s-au ridicat la conducere oameni de nimic e pt că goarnele sistemului le-au făcut punte, fără aceste goarne nerușinate hoții ăștia erau niște anonimi.
|
|||
|
|||
![]()
Iau o pauză de la acest subiect, întrucât dacă voi continua să scriu aici și să vorbesc și în real anumite aspecte extrem de sensibile ....
Nu-i prea ok....Am ajuns la niște concluzii pe care așa cum sugera colegul de forum Nietzsche, trebuie tratate și acordate cu grijă, atenție și mai "ocultat". Am fost neglijent să vorbesc deschis și direct despre subiectele pe care le-am formulat în aceste două ultime topicuri. Nu mai fac asemenea greșeli, nici aici, nici în realitate.