Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2024, 20:15:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Circle Vezi mesajul
Eveniment izolat petrecut la un liceu din Bucuresti in 2013, ne-repetat altundeva de atunci. Faptul ca sunt anchetati si ca a fost oprita treaba dovedeste ca nu are strop de putere acel curent in RO.

Dar sti cum a aparut aceasta ideologie "woke"? O sa zici ca e conspiratie ce iti spun aici, dar nu e. Exista documente oficiale din URSS care vorbesc explicit despre asta. Comunistii sovietici au infiltrat oameni in universitatile americane si au folosit "idiotii utili" deja existenti pentru ca promova aceasta treaba. Au promovat postmodernism + ideologia woke. Au facut-o pentru a distruge societatea americana. Au reusit decat partial, dar sovieticii asta au vrut oficial. Nu ei au inventat-o dar au modificat-o si au raspandit-o in vest.

Nu americanii au introdus acea mizerie in Rusia ci Rusia a introdus acea mizerie in USA. Dovedit cu documente oficiale care vorbesc explicit despre operatiunea asta.
Boss marșurile LGBT au crescut în București de la câțiva zeci de oameni la 10 mii sau mai mult și blocat bulevarde mari, toată această operă de creștere s-a făcut prin școli și propagandă.

https://www.youtube.com/watch?v=3NTmO73Pgns

Și nu e doar București ci și Cluj, Iași, Timișoara, chiar și la Chișinău au practicat aceeași tactică.

Eu știu că tu ai unică agendă să faci damage control aici legat de imaginea precarei intelectual Elena Lasconi și a USR dar un creștin mărturisitor nu va vota niciodată rahatul ăsta cu sclipici numit USR pt că ar însemna să se facă părtaș la păcate strigătoare la cer.
Vechi 26.11.2024, 22:01:20
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Boss marșurile LGBT au crescut în București de la câțiva zeci de oameni la 10 mii sau mai mult și blocat bulevarde mari, toată această operă de creștere s-a făcut prin școli și propagandă.

https://www.youtube.com/watch?v=3NTmO73Pgns

Și nu e doar București ci și Cluj, Iași, Timișoara, chiar și la Chișinău au practicat aceeași tactică.

Eu știu că tu ai unică agendă să faci damage control aici legat de imaginea precarei intelectual Elena Lasconi și a USR dar un creștin mărturisitor nu va vota niciodată rahatul ăsta cu sclipici numit USR pt că ar însemna să se facă părtaș la păcate strigătoare la cer.
Nu numai creștinii mărturisitori dar și restul vor migra în mare parte la CG.
Eu vad un scor în jurul raportului de 80/20 în favoarea lui CG.
Personal insa continui sa am retineri în privința lui, situație care o plasez in categoria " Nu cred până nu văd "
Vechi 26.11.2024, 22:18:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu numai creștinii mărturisitori dar și restul vor migra în mare parte la CG.
Eu vad un scor în jurul raportului de 80/20 în favoarea lui CG.
Personal insa continui sa am retineri în privința lui, situație care o plasez in categoria " Nu cred până nu văd "
Eu cred că Lasconi va ajunge președinte, singurul lucru pe care nu-l știu e scorul va fi 6-4 in favoarea ei, sau 55 la 45, toți sunt disperați să o voteze în jurul meu.
Și mulți care ar putea face diferența nu vor vota.

Au mai început și diversiunile securistice de tipul Ponta taie accesul diasporei la vot în T1- îmi aduc aminte că și atunci între cele două tururi că erau manifestații în toate centrele universitare cu strigătul vor să voteze - lăsați-i să voteze.

E aceeași rețetă securistă de cea mai joasă speță pentru un om care are memorie istorică și nu e cretin congenital observă mișcările de trupe.

În plus în diaspora se votează încă o oră în Italia Spania Germania după închiderea urnelor în România, încă 2 în Marea Britanie și încă 6 în SUA, Canada și America de Sud.

Deci atâta votează după ce văd exit pollurile până iese fătuca asta cu doi neuroni.

Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 22:26:50.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2024, 22:31:58
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
]

Deci atâta votează după ce văd exit pollurile până iese fătuca asta cu doi neuroni.
Este interesant ce prezici. O sa vedem.
Nu este bai nici dacă iese ea, asa împiedicată și pafarista cum se prezintă. În schimb are o mare calitate, este emoțională și materialista, ceea ce va frână și întârzia instaurarea CU EFICIENTA a lagărului digital care de exemplu este în plina derulare în vest dar SI În rusia-ucraina.

CG în schimb pare sa acționeze eficient precum un samurai care nu clipește ceea ce este ff neplacut ptr noi toți, ceea ce numește el " poporul milenar"
Stai asa, un bob zabava, sa vedem mai întâi ce presupune pentru el acest popor-partid cum îl numește.
Bănuiesc ca va încerca să bipaseze clasa politica instaurata sistemul de legislație aprobata strict prin referendumuri ONLINE( PRACTIC GRATIS) vezi Elvetia
Caz în care nu mai ai nevoie de partide, corupție, goana după ciolanul pentru familia ta neamuri și prieteni.
Vechi 26.11.2024, 22:40:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Este interesant ce prezici. O sa vedem.
Nu este bai nici dacă iese ea, asa împiedicată și pafarista cum se prezintă. În schimb are o mare calitate, este emoțională și materialista, ceea ce va frână și întârzia instaurarea CU EFICIENTA a lagărului digital care de exemplu este în plina derulare în vest dar SI În rusia-ucraina.
Nu e doar ea problema ci că sub imperiul fricii de ruși - va lua USR 30% sau mai mult și va impune agenda toxică lgbt, avorturi, pușcărie și teroare a procurorilor, suprareglementare, cenzura internetului prin CNA- useristul de la CNA -Mircea Toma a dat cele mai multe amenzi către Nașul TV - acești nenorociți au o problemă cu exprimarea liberă.

Citat:
CG în schimb pare sa acționeze eficient precum un samurai care nu clipește ceea ce este ff neplacut ptr noi toți, ceea ce numește el " poporul milenar"
Stai asa, un bob zabava, sa vedem mai întâi ce presupune pentru el acest popor-partid cum îl numește.
Bănuiesc ca va încerca să bipaseze clasa politica instaurata sistemul de legislație aprobata strict prin referendumuri ONLINE( PRACTIC GRATIS) vezi Elvetia
Caz în care nu mai ai nevoie de partide, corupție, goana după ciolanul pentru familia ta neamuri și prieteni.
Profesorul Călin Georgescu are antrenament superior mental se vede că e capabil să-și stăpânească emoțiile, să nu se lase dus de val, e calm, calculat, vede în perspectivă.

Referendumul e consultarea populației și o expresie de suveranitate a poporului, e binevenit, să nu uităm că boicotarzii referendumului pt Familie sunt tot cretinii care sunt electoratul captiv al lui Bot și al USR.
Vechi 26.11.2024, 22:54:42
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
.
Profesorul Călin Georgescu are antrenament superior mental se vede că e capabil să-și stăpânească emoțiile, să nu se lase dus de val, e calm, calculat, vede în perspectivă.
Ce văd eu este un om antrenat din tinerețe în tot felul de workshopuri de oratorie, control al emoțiilor și teambuilding, evident complementat de scoli politice și fără dar și poate cu multiple cantonamente și tabere globaliste prin Suedia.
Asta nu l face neapărat inteligent sau un om de cultura.
Focusul știi și tu la aceasta pepiniera aleasa pe mustata din tot Estul Europei ca a fost altul
Vechi 26.11.2024, 22:59:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce văd eu este un om antrenat din tinerețe în tot felul de workshopuri de oratorie, control al emoțiilor și teambuilding, evident complementat de scoli politice și fără dar și poate cu multiple cantonamente și tabere globaliste prin Suedia.
Asta nu l face neapărat inteligent sau un om de cultura.
Focusul știi și tu la aceasta pepiniera aleasa pe mustata din tot Estul Europei ca a fost altul
Eu văd doar un om disciplinat capabil să producă surprize și șarje, chiar și simplul fapt că i-a bătut pe useriști la tiktok- și rețele de socializare unde altă dată împărățeau ticăloșii ăștia cu revoluțiile lor care scoteau oamenii în stradă și-i încolonau isteric.

Să nu uităm ce operațiuni psihologice au făcut securiștii după Colectiv, sau când Drangia încerca să-și treacă ordonanța aceea, mii și mii de conturi care chemau lumea la protest și la acțiuni dure și răzmeriță.

Faptul că i-a bătut la jocul lor nu poate fi decât un jubileu, USR ar vrea să aibă numai ei monopol la fermele de troli, ei și cu PNL și în rest ceilalți să fie închiși sau la pușcărie.

Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 23:10:01.
Reply With Quote
Răspunde