![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=3NTmO73Pgns Și nu e doar București ci și Cluj, Iași, Timișoara, chiar și la Chișinău au practicat aceeași tactică. Eu știu că tu ai unică agendă să faci damage control aici legat de imaginea precarei intelectual Elena Lasconi și a USR dar un creștin mărturisitor nu va vota niciodată rahatul ăsta cu sclipici numit USR pt că ar însemna să se facă părtaș la păcate strigătoare la cer.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vad un scor în jurul raportului de 80/20 în favoarea lui CG. Personal insa continui sa am retineri în privința lui, situație care o plasez in categoria " Nu cred până nu văd "
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și mulți care ar putea face diferența nu vor vota. Au mai început și diversiunile securistice de tipul Ponta taie accesul diasporei la vot în T1- îmi aduc aminte că și atunci între cele două tururi că erau manifestații în toate centrele universitare cu strigătul vor să voteze - lăsați-i să voteze. E aceeași rețetă securistă de cea mai joasă speță pentru un om care are memorie istorică și nu e cretin congenital observă mișcările de trupe. În plus în diaspora se votează încă o oră în Italia Spania Germania după închiderea urnelor în România, încă 2 în Marea Britanie și încă 6 în SUA, Canada și America de Sud. Deci atâta votează după ce văd exit pollurile până iese fătuca asta cu doi neuroni.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 22:26:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este bai nici dacă iese ea, asa împiedicată și pafarista cum se prezintă. În schimb are o mare calitate, este emoțională și materialista, ceea ce va frână și întârzia instaurarea CU EFICIENTA a lagărului digital care de exemplu este în plina derulare în vest dar SI În rusia-ucraina. CG în schimb pare sa acționeze eficient precum un samurai care nu clipește ceea ce este ff neplacut ptr noi toți, ceea ce numește el " poporul milenar" Stai asa, un bob zabava, sa vedem mai întâi ce presupune pentru el acest popor-partid cum îl numește. Bănuiesc ca va încerca să bipaseze clasa politica instaurata sistemul de legislație aprobata strict prin referendumuri ONLINE( PRACTIC GRATIS) vezi Elvetia Caz în care nu mai ai nevoie de partide, corupție, goana după ciolanul pentru familia ta neamuri și prieteni.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Referendumul e consultarea populației și o expresie de suveranitate a poporului, e binevenit, să nu uităm că boicotarzii referendumului pt Familie sunt tot cretinii care sunt electoratul captiv al lui Bot și al USR.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu l face neapărat inteligent sau un om de cultura. Focusul știi și tu la aceasta pepiniera aleasa pe mustata din tot Estul Europei ca a fost altul
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să nu uităm ce operațiuni psihologice au făcut securiștii după Colectiv, sau când Drangia încerca să-și treacă ordonanța aceea, mii și mii de conturi care chemau lumea la protest și la acțiuni dure și răzmeriță. Faptul că i-a bătut la jocul lor nu poate fi decât un jubileu, USR ar vrea să aibă numai ei monopol la fermele de troli, ei și cu PNL și în rest ceilalți să fie închiși sau la pușcărie.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 23:10:01. |
|