Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2024, 22:48:53
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Textul e de psihopupu, pe mine nu mă interesează cine ești, (...)
Am înțeles, tu crezi că eu nu m-am gândit dinainte la astfel de băsnuiri nesimțite din partea ta sau a oricui, dar totuși am spus ce am spus, păi oricum e clar că nu se poate aștepta cine știe ce de la tine; dar nu pot să nu îmi aduc aminte cum răcnea, în chip teatral, pentru că el știa că era în realitate protejat de Sistem, Georgică „Che Gargara” despre „poliție politică” de fiecare dată când se apropia vreun milițian de el, asta numai așa să dau câteva exemple, parcă și recent vocifera „limbricul” ăsta vîndut Satanei că nu știu cine face poliție politică împotriva lui, ba chiar că ar exista planuri, intenții, nu se știe din partea cui, să fie băgat la pușcărie sau să fie asasinat, eliminat fizic (deși vede oricine că nu se atinge nimeni de el nici cu o crenguță de salcie), el își tot autoproiectează tot felul de scenarii de-ăsta „autovictimizatoare” mobilizatoare.
Vechi 15.10.2024, 15:12:13
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Am înțeles, tu crezi că eu nu m-am gândit dinainte la astfel de băsnuiri nesimțite din partea ta sau a oricui, dar totuși am spus ce am spus, păi oricum e clar că nu se poate aștepta cine știe ce de la tine; dar nu pot să nu îmi aduc aminte cum răcnea, în chip teatral, pentru că el știa că era în realitate protejat de Sistem, Georgică „Che Gargara” despre „poliție politică” de fiecare dată când se apropia vreun milițian de el, asta numai așa să dau câteva exemple, parcă și recent vocifera „limbricul” ăsta vîndut Satanei că nu știu cine face poliție politică împotriva lui, ba chiar că ar exista planuri, intenții, nu se știe din partea cui, să fie băgat la pușcărie sau să fie asasinat, eliminat fizic (deși vede oricine că nu se atinge nimeni de el nici cu o crenguță de salcie), el își tot autoproiectează tot felul de scenarii de-ăsta „autovictimizatoare” mobilizatoare.
Oare acest lucru are legătură?

"Irisul situat prea sus, care permite să se vadă albul ochilor în partea de jos, nu este un semn bun. ”Dezvăluie o stare lăuntrică nestabilă, negativă și perturbată spiritual, repsectiv o persoană periculoasă pentru ea însăși și pentru alții. O asemenea persoană trebuie tratată cu grijă și nu trebuie să i se acorde prea multă încredere”, mai arată autorul în cartea sa. Totodată, acest semn indică dificultăți în viață în perioada dintre 34 și 39 de ani."

"Astfel, o persoană echilibrată spiritual are forma ochilor într-un echilibru general cu restul trăsăturilor feței, cel puțin asta susține Rodney Davies în cartea sa ”Ce ne dezvăluie fața”"
Vechi 15.10.2024, 23:25:08
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Oare acest lucru are legătură?

"Irisul situat prea sus, care permite să se vadă albul ochilor în partea de jos, nu este un semn bun. ”Dezvăluie o stare lăuntrică nestabilă, negativă și perturbată spiritual, repsectiv o persoană periculoasă pentru ea însăși și pentru alții. O asemenea persoană trebuie tratată cu grijă și nu trebuie să i se acorde prea multă încredere”, mai arată autorul în cartea sa. Totodată, acest semn indică dificultăți în viață în perioada dintre 34 și 39 de ani."
Nu cred că am mai auzit astfel de teorii, însă, avînd în vedere analizele și concluziile mele, faptul că Simion este caracterizat de acele trăsături menționate în citat, fizice și psihice și în corelarea lor, care la Georgică se confirmă, nu face decât să confirme și să coroboreze rezultatele obținute prin metodele pe care deja le-am aplicat de analiză și sinteză.

De curiozitate m-am uitat la mai multe fotografii, din diferite perioade ale vieții și din diferite unghiuri, și am remarcat într-adevăr acele trăsături cu irisul ochiului etc, fapt pe care nu doar că nu l-am remarcat până acum, dar nici nu i-aș fi știut semnificația, n-aș fi știut să îl interpretez, și este clar că acea teorie menționată acolo se verifică în cazul lui Simion, evident avînd și anumite particularități specifice acestui „parazit” sinistru.

Am revăzut chiar imagini de la o așa-zisă „înfruntare” a lui Che Gargara cu Șerban Nicolae, care evident că a fost filmată și dată pe tv, pentru că personajul era avut de mult timp în vedere pentru a fi „legendat”, oricare alt terchea berchea care ar fi vociferat pe-acolo nu ar fi primit nici cea mai mică atenție din partea presei. Ceea ce mai demult nu am observat, ce-i drept că nici nu am acordat vreo atenție specială, însă este figura specifică de dezaxat pe care cioflingarul de Simion o avea âncă de atunci, precum și comportamentele sale specific golănești, de golan „parazitar”, de scandalagiu „ca la ușa cortului”, cum s-ar mai putea spune.

https://www.youtube.com/watch?v=qdjNcyRWVfg

Între timp a „evoluat”, iar „evoluția” lui nu a făcut decât, în condițiile incalificabile de protecție care i se oferă acestui personaj pestilențial, să comporte accentuarea și agravarea trăsăturilor negative menționate în citat, să confirme, inclusiv prin neajunsul chiar al adîncirii negativității acestui nemernic, valențele de personaj antisocial, foarte periculos (în special pentru alții și evident în condițiile protecției ascunse și grave, absolut nefirești de care a beneficiat, și care i-a amplificat tupeul jegos și absolut nesimțit), „dezaxat”, grav perturbat „sufletește”, complet lipsit de orice principii și valori autentice, singurul lui criteriu de „valoare” fiind înlesnirea parvenitismului, a imposturii și a ciocoismului, care în speța lui sînt în grade profunde de „dezaxare”.
Vechi 07.05.2025, 17:46:32
Senior Member

Implicit GĂINARUL Simion vrea să pară voinic prin hărțuirea și provocarea adversarului

Mîrlanul huligan G. Simion și-a atras un considerabil oprobriu public, inclusiv din partea unor contracandidați lângă care el s-a considerat pe sine, deși este unul dintre cei mai abjecți paraziți din țara românească, „nedemn de a sta”, prin neparticiparea la întrunirile cu candidați din săptămâna dinaintea turului I.

Crezîndu-se însă acum pe „caii mari” ai inculpatului penal Georgescu, fiind extrem de protejat de-a lungul așa-ziselor campanii electorale de către presa Sistemului (al cărui om este și a fost toată viața lui, de când a fost racolat, probabil încă de când era elev, și nu este exclus așa ceva, se știe deja că inclusiv fosta Securitate comunistă racola încă de la vîrste de liceu sau chiar de gimnaziu), găinarul huligan a început efectiv să îl hărțuiască public pe adversarul de candidatură, emițînd tot felul de provocări sau incitări, la care cică Nicușor Dan nu ar răspunde, deși campania electorală pentru turul II nu este în vigoare, însă nu este de mirare privitor la găinarul Simion, se cunoaște îndeobște mentalitatea lui profund infracțională, delicventă, antisocială, amorală și imorală, parazitară, de scandalagiu și huligan, de sămînțar de peluză și așa mai departe. Așa și-a început „cariera” (încă de la racolare), cu apucăturile lui, pe de o parte oarecum „atavice” de țigan ursar, pe de altă parte de derbedeu și de golan scăpat din mâini profund needucat și inadaptat social, însă acum nu mai are nicio circumstanță atenuantă, și probabil așa vrea să și-o și încheie, pentru că pare că devine tot mai aproape „lațul de gît” în ceea ce îl privește.

https://agerpres.ro/politic/2025/05/...r-dan--1446275

Mai era unul, acum vreo zece ani, așa tot cu gura mare și cu tupeu (chiar dacă nu cu tupeul jegos al șarlatanului G. Simion), care mai nou s-a spoit în „suveranist” „creștin”, deși multe dintre faptele lui politice spun cu totul altceva, și care acum se vrea „camarad revoluționar” al lui Georgică „CHE GARGARA”, anume este vorba despre Ponta, dar care și el și-a luat-o în „bernă”, însă s-ar putea ca soarta lui Simion să fie mult mai sumbră decât a celuilalt „CHE GARGARA”. (Lumea nu știe, însă porecla de CHE GARGARĂ i-a pus-o mai demult Georgică Neamțu („Mike”, adică „cine e ca Neamțu?”) lui Ponta, făcînd apel la spoielile din tinerețe ale lui Ponta vizavi de Che Guevara.)
Vechi 07.05.2025, 23:20:48
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
...privitor la găinarul Simion, se cunoaște îndeobște mentalitatea lui profund infracțională, delicventă, antisocială, amorală și imorală, parazitară, de scandalagiu și huligan, de sămînțar de peluză și așa mai departe. Așa și-a început „cariera” (încă de la racolare), cu apucăturile lui, pe de o parte oarecum „atavice” de țigan ursar, pe de altă parte de derbedeu și de golan scăpat din mâini profund needucat și inadaptat social,...
Mai nea, paradoxal, si nu stiu daca ai vre-o idee, dar in acest moment istoric prin care trece UE si planeta, fix de un "needucat" avem nevoie in varf, atentie, NU ALCEVA, ci EXACT ASTA. Nu de papagali-UOK stricati avem nevoie care sa repete si sa implementeze finalizarea distrugerii noastre. Este un adevarat miracol cum le-a aranjat pe toate Bunul Dumnezeu!

Desi pare straniu dar chiar iti multumesc ca scoti in evidenta fix calitatile de care trebuie sa dispuna un sef de stat LA ORA ACTUALA!...deoarece ne indreptam spre jale crunta. Ca urmare fara un ursar ca el NE DUCEM PE ....

Votati T2-iul cu intelepciune!

PS. Mie mi-au placut amandoi la dezabaterea de la Congresul BNS

Last edited by cozia; 08.05.2025 at 00:29:01.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2025, 01:52:12
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Hai să vedem cum te faci iarăși de râs:

Citat:
Mîrlanul huligan
Nu se scrie cu î din i în interiorul cuvântului

Citat:
G. Simion și-a atras un considerabil oprobriu public, inclusiv din partea unor contracandidați lângă care el s-a considerat pe sine, deși este unul dintre cei mai abjecți paraziți din țara românească, „nedemn de a sta”, prin neparticiparea la întrunirile cu candidați din săptămâna dinaintea turului I.
A fost un circ generalizat la acele dezbateri, cu un Gâdea care trăgea cu Crin Antonescu, dar trebuie să recunoaștem că au fost câștigate de Crin dezbaterile, mai ales acel moment sclipitor cu citatul din Minulescu, spotan și neregizat.

Problema e că nu l-a ajutat pe Crinuț cu nimic că a câștigat că l-au lucrat în diaspora inclusiv în Republica Moldova, deși Bolojan avea promisiuni de la Maia Sandu că îl vor ajuta, cum bine a devoalat Rareș Bogdan lipsa de obraz a soroșistei și a soroșiștilor în general, care acum sunt încolonați în spatele turnătorului la securitate Petrov.

Citat:
Crezîndu-se însă acum pe „caii mari” ai inculpatului penal Georgescu
Adă caii Simioane!

Citat:
la care cică Nicușor Dan nu ar răspunde, deși campania electorală pentru turul II nu este în vigoare
Prietene cum să nu fie în vigoare campania pt T2, de la numărătoarea finală e, după mintea ta cât ar trebui să dureze campania pt T2, nici măcar 2 săptămâni, că scazi ziua numărării votului și ziua tăcerii.

Citat:
se cunoaște îndeobște mentalitatea lui profund infracțională, delicventă,
Se SCRIE DELINCVENȚĂ DE LA LATINESCUL DELINQUENS, DACĂ TOT ÎȚI PLACE SĂ DAI LECȚII NERUȘINATE.

https://dexonline.ro/definitie/delincventa

Citat:
Așa și-a început „cariera” (încă de la racolare), cu apucăturile lui, pe de o parte oarecum „atavice” de țigan ursar,
Uite că țiganul ursar e în finală și tu faci spasme în fața ecranului.

Citat:
pe de altă parte de derbedeu și de golan scăpat din mâini profund needucat
A terminat Colegiul Național Gheorghe Lazăr cu medii peste 9 într-o vreme când subiectele erau mai grele la BAC, nu erau simplificate de teamă că e rata și mai mare de respinși.

Citat:
anume este vorba despre Ponta
Lasă-l pe Ponta, că omul și-a muncit voturile fără mașinărie de partid, fără securisme cum a beneficiat Nicușor de combinații Coldiste în diaspora, fără Băsescu, spre deosebire de Nicușor care vrea să muncească PNL și PSD pt el și el să aibă un mandat în stilul nesimțirii lui Iohannis.

Citat:
(Lumea nu știe, însă porecla de CHE GARGARĂ i-a pus-o mai demult Georgică Neamțu („Mike”, adică „cine e ca Neamțu?”) lui Ponta, făcînd apel la spoielile din tinerețe ale lui Ponta vizavi de Che Guevara.)
Gargară e porecla pusă de Bot(a)nist și numai un ratat cu iq retard ar putea râde la așa poreclă, e ceva de nivelul arici pogonici, și bancurile fără haz din epoca comunistă.

Last edited by Iorest; 08.05.2025 at 02:14:51.
Reply With Quote
Răspunde