![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e deloc așa. E de ajuns să bea de câteva ori prea mult cu cine nu trebuie și se pot întâmpla multe. Crede-mă că unii am văzut și cauzele și consecințele acestor lucruri, nu vorbim din filme și documentare. Cine are o fiică și nu o crește lângă biserică, s-ar putea să aibă surprize de n-o să-i ajungă o viață să se căiască. Nu e de glumă de lucrurile astea, ce vorbesc ei sunt nimicuri comparativ.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie procedat cu mare grija iar cu familia si prietenii apropiati nu se fac niciodata afaceri sau aranjamente asa cum planuieste el cu mintea lui sa faca cu fata lui. Oare o fi singurul lui copil?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 14.03.2024 at 18:07:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://lpf.ro/jucator/popescu-nicolas/974 , ”fotbalist” la clubul al cărui președinte este chiar el, Gh Popescu, iar patron și antrenor este unchiul lui, Gh Hagi. Am pus ghilimele deoarece, datorită ”cumnaților”(Gh. Popescu și Gh. Hagi sunt căsătoriți cu 2 surori), Nicolas a jucat 110 minute în 4(patru) meciuri din 30 de etape.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putea fi un gras debusolat de viață cu obezitate, cum sunt atâția, dar a muncit de mic. Când am timp o să caut un interviu cu un fotbalist care a calculat câți ani din viață a pierdut în cantonament.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Experiența de joc îi dă posibilitatea unui fundaș (cazul lui) talentat(...) să deprindă în joc și să stăpânească tot mai mult abilitatea de a restrânge posibilitățile de exprimare ale atacantului și în același timp, să-și ajute colegii, dându-le și lor încredere. La 21 de ani tatăl lui debuta la națională, iar el nici măcar nu învață să joace. Astea nu sunt cuvinte grele, sunt adevărul gol-goluț. Dacă fetei sale Gh. Popescu îi pune condiții de ”performanță”, pe băiat îl ”discriminează”?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că e mijlocaș defensiv, nu e apărător central. L.E. din câte se vede copilul nu e la fel de talentat ca părintele, sau sunt alții și mai buni în promoția lui, dar cu toate astea muncește și își lucrează talantul, nu e un pierde vară.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 15.03.2024 at 22:26:55. |
|