![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pune mana si citeste din Carti, din Trambitze si te informeaza, straduieste-te sa crezi si atunci vei vedea deslusit sa-ti scoti barfa, barna telescopica din ochi pentru care lovesti ca Mr. Lova Lova, fantastic, bombastic, Mr. Lier, Mr. Rong, Mr. Musculo instalatorul gel, si vazand tu deslusit te vei bucura traind mai departe in adevar si din Credinta... din aia cu putere mare care se si implineste complet, din aia ce poarta numele Domnului CHristos. Pentru ce te indoiesti? Crezi ca io n-am ce face decat sa te mint? Ai impresia ca mi s-a urat cu binele si vreau in fundul iadului? Hai, te rog sa fim seriosi! Citeste cu onestitate si vei ajunge sigur la credinta. N-am nicio indoiala. Oricine poate primi acest mare Dar. Mai mare ca orice dar daruit de Dumnezeu pana acum oamenilor. Acuma se da Darul Cel mai mare al tuturor timpurilor! Luati-L, primiti-L! Nu va lasati tzepuitzi de tzepuitori ca sa-L refuzati smerindu-va k lumea, k prostii ce se cred intelepti sau precautzi! Indrazniti!.. si cititi. (Ti se pare ca rusii ca popor s-au smerit? Nu vezi ce razboaie au dus, ce tara mare au, nu vezi ce a facut revolutia lor in toata lumea? Cum ar putea fi vorba de ei? Iar taina Trambitelor e ca sunt instumente muzicale la care numai Dumnezeu poate suna si canta! Ma mir ca pui intrebari la care si copiii de gradinitza stiu raspunde. Vrei sa ma incant ca prostul naiv si pripit ca sa ma dau mare raspunzandu-ti la niste... ispite? Iti multumesc totusi ca mi-ai luat in seama. Nu despre mine e vorba aici. Io nu contez. Cuvantul insa e totul in toate si va fi totul in toate in vecii vecilor! Amin.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 01.02.2024 at 16:40:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreb si eu doar pentru a ma lamuri nimic altceva. SIncer! N-am mai scos o vorba pe aici de ani de zile. Am mai urmarit doar ce-mi aduce veselie si bucurie inimii mele. Pe bune! Multora ne este greu sa intelegem, din ce mai impartasesc cu prietenii. Iar de citit din cartea alba mi se cam pare redundant(nu zic ca-i rea) atita timp cit avem Evangheliile care sunt mai mult decit suficiente. Personal nu reusesc a integra politica, eroismul, martiriul politic(vezi in prezent pe Assange) in urmarea si imitarea lui Hristos care oricum cu foarte mult greu mai reusim sa o facem,..cite o picatura pe ici colo, dupa care cadem din nou..si iar ne ridicam multumita lui Dumnezeu. Slava TIe Doamne! Suferinta celor intemnitati este un capitol separat, ingrozitor de trist intradevar si greu de cuprins in totalitatea sa ![]() Simion Zelotul a inteles destul de reprede dupa ce a fost ales sa-l reprezinte pe Hristos in lume ca trebuie sa uite de "zelotism", de martiriu motivat politic si desemenea de istoria lui POLITICA personala de activist iudaic impotriva "imperiului"...si de POLITICA in general. Sa o lase neamurilor care aleg sa-i serveasca lui Mamona! La fel si cu ceilalti Apostoli carora la un moment dat Mantuitorul le-a comunicat clar ca "Ei toti NU mai sunt cine au fost inainte"...asa ca sa uite ![]() Fara suparare...doar clarificare! ![]() PS: Sa stii ca apreciez mult "psalmurile" tale. Sunt scrise cu iscusinta! Au acel ceva in ele. Bravo si multumesc pentru partajare! Multa sanatate si in continuare multa putere de creatie! |
|
||||
|
||||
![]()
Cum o sa fie redundant? E vorba de impartasit taine istorice direct de la Sursa. E vorba de inviere si de innoirea a toate si de biruintza asupra antihristului, doar cu suflarea gurii Sale. E vorba de viitor.
Este Darul Cel mai mare de la Dumnezeu-Iubirea. E mangaierea, e fericirea! Pe de alta parte, ma bucura smerenia ta... ma mangaie discutia cu tine. Bine ca mai dai pe aici... cu umilintza. Esti pe calea cea buna. Spor in iubire, in iubire, in iubire, in iubire.... in iubire... O vei gasi. (Nu stiu sigur, as vrea sa cred.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 01.02.2024 at 19:04:04. |
|