Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2024, 18:27:10
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Am găsit în cartea lui Ioan Ianolide ceva bun despre sport:

Citat:
Ioan Ianolide. Întoarcerea la Hristos: document pentru o lume nouă, Editura Christiana, București, 2006. ISBN 973-8125-80-4 (pag. 461)
Așadar, sportul poate avea valoare pedagogică să-ți îmblânzească trupul când lupta împotriva ispitelor trupești este prea grea.

În ziua de azi sportul ar mai fi contribuit și la alungarea plictiselii, combaterea lipsei de sens, a depresiei.

Dar cretinii din PSD-PNL au mărit tva-ul de la 5% la 19% pt industria de fitness, și banii ăia nu se vor duce în investiții ci îi vor fura:

https://www.b1tv.ro/eveniment/veste-...i-1379206.html

Veste grea pentru industria sălilor de fitness: începând cu 1 ianuarie 2024, guvernul a decis să majoreze TVA-ul pentru sălile de sport de la 5% la 19%.

Noi sărim de la 5% la 19% când nici bine nu ne-am redresat după pandemie, e destul de grav. Probabil că va trebui să renunțăm la câțiva angajați, să ne restrângem. Sau să mărim prețurile abonamentelor, vom urmări ce va face și concurența. La rulajele pe care le avem acum, creșterea de TVA înseamnă că 3.000 de euro pe lună, pe care nu-i bugetasem, se duc brusc către stat. De unde să aducem acești bani? Ne întreabă angajații ce o să facem de la 1 ianuarie și le spunem că nu știm ce o să fie.

__________________________________________________ __

La un moment dat va fi un lux să faci și sport în mod constant, nu doar când își aduce cineva aminte.
Vechi 02.01.2024, 18:43:05
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
În ziua de azi sportul ar mai fi contribuit și la alungarea plictiselii, combaterea lipsei de sens, a depresiei.

Dar cretinii din PSD-PNL au mărit tva-ul de la 5% la 19% pt industria de fitness, și banii ăia nu se vor duce în investiții ci îi vor fura:

https://www.b1tv.ro/eveniment/veste-...i-1379206.html

Veste grea pentru industria sălilor de fitness: începând cu 1 ianuarie 2024, guvernul a decis să majoreze TVA-ul pentru sălile de sport de la 5% la 19%.

Noi sărim de la 5% la 19% când nici bine nu ne-am redresat după pandemie, e destul de grav. Probabil că va trebui să renunțăm la câțiva angajați, să ne restrângem. Sau să mărim prețurile abonamentelor, vom urmări ce va face și concurența. La rulajele pe care le avem acum, creșterea de TVA înseamnă că 3.000 de euro pe lună, pe care nu-i bugetasem, se duc brusc către stat. De unde să aducem acești bani? Ne întreabă angajații ce o să facem de la 1 ianuarie și le spunem că nu știm ce o să fie.

__________________________________________________ __

La un moment dat va fi un lux să faci și sport în mod constant, nu doar când își aduce cineva aminte.
Nu totul trebuie să fie despre politică. La câte alegeri sunt anul ăsta în România, America, UE, Moldova, o sa te obosești până se ajunge la ele.
Vechi 02.01.2024, 22:50:22
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu totul trebuie să fie despre politică. La câte alegeri sunt anul ăsta în România, America, UE, Moldova, o sa te obosești până se ajunge la ele.

Actualul guvern pune bețe în roate unei activități sportive și așa afectată, făceau mult mai mulți români sport în anii 80 decât acum, dar lumea se ia de AUR că nu-i place stilul lu ăla și al celuilalt.

Last edited by Iorest; 02.01.2024 at 22:55:25.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2024, 23:22:19
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta ar vrea sistemul, să obosim, să uităm, să ne petrecem concediul în ziua votului departe de urne (vezi europarlamentarele puse ca niciodată pe 9 iunie), să ne fie frică să mergem la vot, să ne demoralizăm, să fragmentăm votul, să-l anulăm, să ne apuce răzgânditul, să fim conformiști cu ce ne dau ei la tv și pe net.

Revenind la subiect, dacă e tot mai scump un abonament la fitness și așa din puținii care mergeau la sală o să fie și mai puțini, sau o să se facă sport cu frecvență - cu și mai multe sacrificii.

Până la urmă colegul de forum care a deschis postul poate să-și ia un abonament dimineața și să fie la orele 7-8 în sală când sunt puțini, o să aibă toate aparatele la dispoziție, nu o să-l deranjeze nimeni și iese și mai convenabil financiar un abonament cu ultima intrare la ora 11-

Last edited by Iorest; 03.01.2024 at 23:26:00.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2024, 18:59:48
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Implicit

Mi-am luat o bara noua ajutătoare de făcut abdomene,niște gantere ,am bicicleta fitness si aparat Vibroshaper,acum îmi mai trebuie motivatie,ambitie și perseverenta.Ma apuc imediat ce ajung și umblu și la dieta.Sper sa fie intr-un ceas bun și Dumnezeu sa ma ajute!
Reply With Quote
Vechi 07.01.2024, 19:10:32
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Mi-am luat o bara noua ajutătoare de făcut abdomene,niște gantere ,am bicicleta fitness si aparat Vibroshaper,acum îmi mai trebuie motivatie,ambitie și perseverenta.Ma apuc imediat ce ajung și umblu și la dieta.Sper sa fie intr-un ceas bun și Dumnezeu sa ma ajute!
Doamne ajută!