![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
E o boala în care neurotransmitatorii chimici cerebrali sunt afectați.
Nu e nicio boala duhovniceasca. Defapt sufletul,inima emoțiile,dragostea etc vine din creier nu cum zic religiosii,toate se întâmplă în creierul uman. Dar la unii se întâmplă în inima care e doar o pompa. Învățați stiinta/medicina ,lăsați prostiile religioase și bisericoase. Știința e viitorul,studiati-o Eu postez aici când n-am ce face,mai mult asa ce visez noaptea postez ziua dar eu sunt la zi cu tratamentul și foarte lucid,însă Biserica delireaza non-stop la liturghii ,pe net dar când cer bani de la oameni pentru serviciile religioase sa vezi ce lucizi sunt. Mi-e scarba de lumea în care trăim, mi-e scârbă de lumea în care traim,de societatea asta mizera și umanitatea asta infecta |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 28.07.2023 at 12:23:46. |
|
|