Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2023, 15:34:52
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Pai tot ce contine elemente derivate din inmultirea oamenilor sau animalelor, carnea si tot ce iese din carne te determina sa pacatuiesti asa ca ce e de inventat?
Ce simplu ar fi, se renunta la carne si gata, dispar problemele. Apropo Hitler era vegetarian si mare iubitor de animale, insa nu se incadreaza in grupul tinta. Aici discutia era despre o conspiratie, nu despre post.
E prea simplu ca sa scapi de gustul atractiv al pacatului si de imboldul adictiei vrajitoresti-idolesti ce seamana cu sarea in bucate?
Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Inteleg ce spui, teoretic ii cred in stare ("Brusc i-a apucat pe mulți factori de decizie grija că suntem prea multe miliarde pe planetă"....). Insa ca sa faci o asemenea conspiratie, la nivel planetar, fara sa transpire nimic, e imposibil. Cu vaccinul la fel, sa implici poate sute de mii de cadre medicale, transnational, fara sa sufle nimeni nici o vorba, asa brusc peste noapte toti doctori sa adere si sa se transforme in criminali in serie, e imposibil. Eu unul un cred asa ceva, vreau sa vad si eu probe concrete, nu pareri.

Legat de agricultura, asta e al treilea an de cand am o gradina, undeva la tara, ma deplasez in fiecare weekend. E foarte greu, timp pierdut, munca, bani. Daca e sa adun toate costurile (alea de deplasare sunt cele mai mari), asa rapid cred ca un kg de rosii facute de mine trece lejer de 10 lei, poate 15 lei. Adica nu vad pe nimeni (intreg la minte...) ca sa faca asta.
Conspiratia trufiei mandriei pacatului e involuntara, toti adera simtind dorinta de parvenire la placerile pilelor si privilegiilor mai mult si mai sus decat credinta in Dumnezeu. Nebunia asta nu lasa niciun om sa cheltuie nimic strangand ”credinciosul” fiecare ban si fiecare firmitura pentru zilele cele negre ale noptii mintii cand innebuniti de nirbana-sultana-napolitana se scalda in luxuri ca mantuiti laudand pe luxifer care-i linguseste ca au ajuns zei, adica niste inteligente artificiale in trupuri nepieritoare fiind deja mai mari ca Dumnezeu incat numai un baptism yehovist in piscina le mai lipseste asa ca li-l ofera sa-i puna la ”adapost” pe vesnicie, nu le spune cum e acolo jos in buncar decat le arata reclame prin reclamagii de serviciu ”divin”.

Nu-s constienti sarmanii de conspiratia asta care-i parvine si adera si conspira fiind consensuali unii cu altii incat toate politicile si toate legile sunt date doar in sensul ipocrizeniei lor maxime.

Despre aceasta conspiratie inconstienta a neascultarii prin pacat vorbeam si mai sus dar probabil nu te-ai prins sau ai conspirat si tu involuntar ca sa negi ceva ce parea ca spun ca sa distrugi ceea ce spuneam cu adevarat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.07.2023 at 15:46:47.
Reply With Quote

Tags
antihrist, apocalipsa, elpidie, papa, profet