![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acest SupraOm și toată filosofia nietzscheană este defapt un elogiu adus Satanei in încercarea de a induce căderea și moartea lui Dumnezeu, pentru a pregăti tronul lui Antihrist. Fantezie este iluzia că Dumnezeu a murit,ca ar exista un "Zeu",sau alte forme de "accedere" la această "Superconstiinta".Aceste filosofii sunt iluzie,și implicit jalnice.Stiu asta pentru că le-am "fumat" destul și m-am "drogat" ani de zile cu asemea beții "mistico- filosofice". Dumnezeu este cât se poate de real și Satan la fel și ambii sunt cat de poate de prezenți și vi atât pe pământ cât și în spațiul cosmic. Nu sunt așa niște entități abstracte,indirecte sau alte forme de genul exprimate de știu eu ce gânditori depresivi. Însă te înțeleg,așa reacționam și eu mai mereu când mi se prezentau idei de genul.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 04.12.2022 at 04:51:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare ca Nietzsche a spus ca tatal lui este Mason (sau a fost Mason) de mai vine cu idei.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite de exemplu citeam niște articole prezentate de unele grupuri/secte "creștine foarte liberale și cu deschidere spre LGBT și alte forme de decădere. Uneori noi deterioram orice,noi că individ,că sa manipulăm lucrurile în favoarea noastră. Însa acum când aud expresii de genul "Dumnezeu iubește păcătoșii", "Dumnezeu iubește persoanele LGBT",plus alte expresii de genul pentru a incuraja derapajul de la legea lui Dumnezeu , înțeleg eroarea din aceste atitudini. Înainte fiind confuz,incert "nici cald nici rece",mergeam și eu pe asemenea idei.Las că este bine oricum, nu-i nevoie să ți nici o lege că Dumnezeu ne iubește pe toți indiferent,că Dumnezeu este același indiferent de religie etc. Și cum aș putea eu sa condam un om care are dubii,care este incert,care inca caută? Când eu așa am fost.... Dar ,acum cred,in Dumnezeu și totul are sens.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 04.12.2022 at 14:20:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]()
Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie!