![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa pomeniți în rugăciuni pe tatal meu, Ion .
A căzut, si-a rupt piciorul din șold,trebuie să îi pună tija, dar e mai delicat cu operația, ia tratament de atac cerebral și de inima. Are 76 de ani. E internat în spital după ce l-au tinut la urgenta. Doamne ajuta sa reziste! Vineri îl operează. Mulțumesc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Medicul ne-a avertizat ca este risc de deces. E foarte slăbit și cu multe probleme de sănătate. Nu se știe dacă va rezista. Dar nici nu îl putem lăsa așa cu piciorul sucit și cu dureri în continuu. Doctorul spune ca operatia trebuie făcută urgent. Am cerut și alte opinii și au spus la fel. Așa că am dat acordul pentru semnatura pentru operație. Va rog pe frații crestin ortodocși sa il pomeniți în rugăciuni! Va mulțumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Va rog sa pomeniti pe Florin, prieten drag. Nu este drept ce i se intampla. Sa fie izbavit de anchete, procese, daune, despagubiri, inchisoare, frica, spaima si disperarea, deznadejdea de un final nedrept, puscaria. Va multumesc din suflet ! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Vă rog să îl pomeniți pe Ion pentru ridicare din pat și boală! A căzut,a fost operat de fractura la șold și nu se mai ridică din pat de 6 luni. Va mulțumesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Va rog cei ce puteti a va ruga si penteu Octavian Dumitru caci sanatatea este greu incercata in aceste zile.Doamne ajuta !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Sfintii Parinti se adresau tuturor persoanelor sau doar unui grup/categorie?? | 52ZIZO | Biserica Ortodoxa Romana | 21 | 28.08.2010 09:38:45 |
Arhimandritului Lazar Puhalo din anul 1989 adresata unui grup de catehumeni | patinina34 | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 28.12.2008 00:20:50 |
Pelerinaj cu grup, duminica | Z.Lidia | Pelerinaje la locuri Sfinte | 4 | 26.05.2008 05:35:18 |
|