![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Maxim niște de ironie,însă nu la adresa persoanei,ci la adresa anumitor postări... Îmi mențin părerile despre ce ai spus,și despre modul în care le-am judecat,etichetat... Însă îmi cer scuze daca te-am deranjat sau ofensat in vreun fel....Nimic personal...Doar am judecat ceea ce ai prezentat, într-un mod obiectiv... PS Practic aici apare problema ta reală,inloc să-ți asumi,sau sa incerci sa vezi unde ai greșit sau de ce am spus ce am spus,iar te victimizezi și atunci vina pe mine.Cand eu de fapt am incercat să-ți arăt problema,și ți-am atras atenția, într-un mod puțin ironic,recunosc asupra unor opinii puțin haotice și greșite emise de tine... Dar, scuzele mele.... Sincer intențiile mele sunt doar de a-ți atrage atenția că nu este ok ....Și că ai nevoie de o schimbare de direcție totală în viața... Sper sa găsești pacea, liniștea și împlinirea... Daca am fost prea dur,iertare,dar cred că ai nevoie de impulsuri puternice care sa te trezească...
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 13.09.2022 at 11:04:34. |
|
|