![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nici nu știam că pr Iustin s-a retras de exemplu. Cel mai bine e să cauți un duhovnic prin apropiere, la distanță poate nu ajungi vor crește prețurile și la combustibil și la bilete de tren, plus timpul prin tren o zi aproape pierdută dacă aduni tur-retur, iarna e și mai greu să urci acolo la mănăstire la unii le-au cedat mașinile pe acolo.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Nici eu nu stiam. Nu stiu cat s-a retras cat e mai mult la Fetita din ce am inteles. Fetita face parte tot din Oasa. Ce imi pare si mai rau e ca am auzit ca parintele Iustin a spovedit acolo in spate in zilele cand a fost jos la Oasa. Si chiar nu am stiut, asta am aflat in ultima zi de la cineva pe drumul spre casa dintr-o vorba in alta. Mie imi spusese cineva din organizatori atunci in primele zile cand am intrebat de spovedanie si i-am zis clar ca as vrea la parintele IUstin ca el nu e aici, vine si slujeste din cand in cand. Daca stiam ca si spovedeste as fi asteptat, nu m-as fi spovedit atunci si asteptam pana cand spovedea si el ![]() Oricum puteam indrazni macar sa vb cu el ca am avut ocazii cateva sa il opresc si asa cum am zis au fost niste semne clare pe alocuri ( chiar amuzante) dar nu am indraznit. Citat:
|
|