Citat:
În prealabil postat de Iorest
Unele nume Èi întâmplări le putea Ètii de la apropiaÈi de-ai tăi sau rude, aÈa cum zici că a zis mai departe la alÈii.
Darul acesta de a Ètii pentru îndreptarea cuiva, (nu spre laudă de sine), e rar, eu ultimul despre care am auzit că l-ar avea Èi e în viaÈă e părintele Iulian de la mănăstirea Prodromu de pe Athos care Èi acela nu mai poate primi vizitatori la spovedit.
Èi părintele Iulian strecura prin niÈte alegorii sau discuÈii simple anumite lucruri, cel puÈin aÈa am citit că i-a spus unui scriitor, deci nu spunea todeauna direct, ci trebuia să fii atent la ce zice Èi cu ce legătură zice.
Am mai auzit că zicea Danion Vasile despre Teofil BraÈoveanu de la peÈtera Ialomicioarei care a trecut la Domnul de multiÈor că avea anumite momente în care vedea ce fac ucenicii la sute de kilometri distanÈă Èi-i suna când aveau ispite.
|
Posibil ca poate stia de la apropiati nume/intamplari, in schimb sustinea ca putea vedea oamenii care au facut pacate grave de desfranare cu un chip foarte urat, la care ea nici nu putea sa se uite la ei. Noi oamenii de rand vedem doar fete normale la oameni pe strada, ea chipurile vedea dupa astea in sufletul lor. Dar totusi, ultimele gesturi facute de ea lasa de dorit si s-a aflat de la o alta persoana, ca aceasta clarvazatoare era o escroaca cu banii. De asta zic nu sunt de incredere astia cu ghicitul in viitor atat la nivel comunitar/planetar sau la nivel individualist, e ca si cum te-ai duce sa ghicesti in cafea.
Interesant, o sa citesc si eu mai multe despre preotii acestia. Sa sti ai dreptate ca nu cei care se lauda pe sine trebuie increzuti, ci acestia.
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Baba Vanga a fost demonizata de nu stia ce e cu ea...
Nu vad cu Duhul vad cu dracii... si aia arata multe chestii.
Baba Vanga a rupt macazul cu "profetiile", si nu avea treaba cu ortodoxia mare lucru.
Nu incurca lucrurile te rog, Baba Vanga e condamnata de Biserica, mai usor cu laudarea demonizatilor.
|
Si eu cred ca a fost manipulata de vreun spirit rau in aceste "profetii".