Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2021, 15:42:48
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Nu le pasa de oameni ci doar de cifrele care le indreptatesc politicile ”corect”.
Omul a devenit o unitate, 1, in sus sau in jos, +1, -1, intr-un calcul cu cifre foarte mari, milioane, miliarde.

Daca 2.000.000 nu au reactii la contraindicatii ce mai conteaza 1000 de unitati care mor, care o patesc, dar despre cateva unitati, 2, 3, 1, cui sa-i mai pese?

Pentru ei batranii nici nu mai conteaza, nu mai prezinta niciun interes, zic ei ca astia nu fac altceva decat sa boleasca asteaptand sa moara si pentru sistem sunt ca o gaura neagra, pensie si ajutoare saracind bugetul necesar celor mult mai speciali caci ”baietii” astia ”destepti” nu fac decat sa pismuiasca si lacomeasca mereu vrand ca sa le sporeasca lor veniturile de la stat sau din afaceri mafiote cu mult mai mult si cu mult mai rapid ca la restul amarestenilor.

Daca le spui ca nu e corect sa ma trateze ca pe o unitate insignifianta dintr-un numar cu multe cifre, ca pe un batran ce boleste si care nu mai produce nimic util societatii, ca nu e corect sa ma forteze cu legile lor, cu pulanul sau amenda, cu injectia si vaccinul ca sa fac ce vor ei, nu le pasa, au toate butoanele in mana si toate aparatele represive si te pun mereu sa faci frumos, sa le ceri lor voie sa traiesti si sa manci, sa te supui cu totul si sa nu te ridici vrand sa mergi contra curentului.

Cine sunt ei, capetele umane din clubul select excrusivist care gandesc ei si decid ei peste capul meu sau al altora?

Cine sunt ei sa impuna cu forta armata, cu legea si justitia, cu politia si cu batausii lor tot ce vrea cate un politician corupt sau cate un partid-ciuma condus de cate un lider maximus excroc si mitoman?
Cica e statul nostru si e constitutia noastra, aparam tara si unitatea noastra. Mie mi se pare ca e statul lor, doar al lor unde toate sunt ale lor dispunand de ele cum vrea muschii si capul lor.

De ce sa traiesc la mine acasa ca americanii sau chinejii sau nemtii acolo la ei? De ce la mine in sat sa facem ce fac aia din satele elvetiene acolo la ei? De ce sa vii in fiecare oras si sa-l fardezi pe bani multi si grei ca sa semene cu orasele occidentale? Cat ne mai tot pacalesc excrocandu-ne ca pe fraieri ca sa-i tot realegem la butoane dupa care din oameni de incredere devin brusc tradatori ca niste fiare turbate si teroriste?

Stop ca am deviat de la subiect.

Domnule solitar de ce ar trebui sa fiu solidar cu vreunii sau cu altii?

Unii sunt cu politicaly corect pro vaccinare si ceilalti cu politicaly corect contra vaccinare aducand fiecare tot felul de argumente ca sa ma asociez si sa sustin ca un ultras ca sa impuna ei altora si in asentimentul meu tot ceea ce a decis liderul clubului select excrusivist pe care l-am ales sa-l cred si din care fac parte doar cu credulitatea in promisiunile lor, club politic care gandeste iata el in locul meu si io ca prostul cred ca o sa fie bine daca accept sa impunem cu forta si altora ceea ce gandesc sefii nostrii pe care am ales sa-i cred ca prostul.

Am uitat oare ca nici unii si nici altii nu suntem Dumnezeu?

Am uitat ca gandirea noastra sau a voastra nu e gandirea fiecaruia in parte?

De ce acest razboi, aceasta mascarada, doar ca sa faca altii silit ce ar fi trebuit sa fac eu? Doar vrand sa faca altii pacalit sau silit ca sa profit eu impreuna cu clubul meu select a carui ultras m-am facut ca prostul-fraier?

N-ar trebui ca fiecare sa-si vada de mantuirea lui si de viata lui fara sa vina alti oameni si sa-l forteze pe om sa faca ce vor ei, ”baietii destepti” ?

Cu ce deranjeaza un om, batran, bolnav, neputincios, fara arme pe alti oameni?
Cu ce anume ii incurc sau ii deranjez?

Transmit virusi? Port boli? Contaminez?
Pai sa stea la distanta de mine si gata au scapat daca li se pare ca-s un pericol public sau ca mor oamenii sau animalele in jurul meu.

Vin ei acuma sa ma caute de toate bolile transmisibile si sa ma puna sa dau socoteala si sa ma oblige sa ma conformez tratamentelor lor aplicate silit cu forta lor?

Pai inseamna ca sunt prizonierul lor. La mine in tara si in casa sunt defapt subalternul lor. Inseamna ca sunt un scalv-mort. Inseamna ca au trecut anii in zadar de la abolirea sclaviei caci iata omul e tinut in sclavie si teroare de catre alt om si de gastile lui ca un sclav-robot-mort bun de tuns, de muls, de munca.

Un vaccin anti-sclavie nu este? Anti silnicie, anti prigoana, anti obligatoriu, anti terorism, anti amenintare si santaj emotional, anti ”justitia” lor..????

Exista, cred ca exista, se numeste ASCULTAREA.

Nu se poate merge spre Dumnezeu decat prin ascultare si ascultarea nu poate exista decat la oameni sau animale aflate in deplina libertate. In lipsa libertatii orice porunca, sfat, comanda, sentiment este o obligatie fortata care silniceste pe om preschimbandu-l in vita sau mai rau, in robot, care nu poate face altceva decat ceea ce a fost programat cu ceea ce a fost inarmat de cei care l-au preschimbat in marfa, in capital util interesului lor.

Deci vaccinarea nu poate fi obligatorie caci nu poti obliga pe nimeni sa fie viu si sanatos printro operatiune mortirista de a-i lua libertatea, ascultarea, calea, caci operatiunea asta silita il face mort pe om, sclav, robot, inexistent.

Armata fortata condusa de generali dictatori sau slugarnici poltirucilor dictathururi, il face pe orice soldat o masina, un robot mort bun doar sa silniceasca pe altii dupa cum dicteaza dictatorul facandu-i sclavi sau omorandu-i sa le slujeasca interesele si poftele.

Nu merge cu comanda, cu armata decat daca fiecare soldat e liber-liber si asculta din proprie alegere libera, vointa libera, rabdare libera, interes liber, iubire libera, credinta libera, cale libera... etc. Altfel, orice soldat nu e altceva decat un sclav, un robot, o drona!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2021 at 10:27:50.
Reply With Quote